Hirdetés
Hirdetés

Villogó neon és sötét dallamok – Astray címmel érkezett meg a Fetishstar új dala

A magyar undergroundból ismert arcok egyesítették erejüket a Fetishstar nevű synthwave formációban. Az elektronikus zenei projekt 2020-ban született meg Bencze Márton szólóprodukciójaként, de idén egy új korszak vette kezdetét, amikor csatlakozott a Haenesy sorait is erősítő metaldobos, Galántay Tamás. A most debütáló, Astray című dal már ebben a felállásban készült.

Hirdetés

A projekt alapítója így beszélt róla:

„A Fetishstar a nyolcvanas évek synthwave ragyogása előtt tiszteleg, melyet industrial elemekkel és a metál erejével igyekszik új szintre emelni. A projekt alapítóinak a Perturbator, Carpenter Brut és Daniel Deluxe voltak az alapvető inspirációi, és most, az új felállással készen állunk arra, hogy saját ötleteinkkel adjunk fekete adrenalinlöketet a műfaj kedvelőinek.

Célunk, hogy saját szenvedélyünket és ízlésünket tükröző zenét hozzunk létre, miközben új hangzásvilágokkal kísérletezünk. A kollektiva dallamai olyan zenei univerzumba invitálnak, ahol a hallgató átélheti az eseményhorizonton túli sötét, szónikus valóságot. Az új felállás első bemutatkozása az „Astray” című dal, amely egy 2020-ból származó szerzemény újragondolása.”

További információk a Fetishstar Facebook-oldalán!

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,010KedvelőTetszik
3,062KövetőKövetés
3,860FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók