Hirdetés
Hirdetés

Világmegváltó lemez – Premieren a Kies új lemeze

A Kies eddigi legsokrétűbb anyaga lett a Világmegváltó lemez, amit nemcsak a 17 dal műfaji sokszínűsége, hanem a vendégelőadók is jól példáznak.

A hazai punk-rock színtér élmezőnyébe tartozó zenekar eddig három dalt mutatott be a lemezről, emellett egy sikeres őszi turnét is lenyomtak, amivel a rajongók elkezdhettek ráhangolódni az érkező újdonságra. A zenekar célja, hogy egyfajta hidat képezzen a kollaborációkkal nemcsak a műfajok, hanem a bandák között is.

A Rózsa című dalban Myra Monoka énekel, a Rakétában Pulius Tibi gitározik. A Mudfield Kovácsovics Mátéja a Szemtől szemben vendége, a Csillagod vagyok című számban pedig Köteles Leander zongorázik. Mellettük feltűnik egy gyerekkórus, illetve a vonósok és fúvósok is fontos szerepet kaptak a rengeteg gitár mellett.

„Büszkék vagyunk erre a lemezre, hiszen amellett, hogy régóta dolgoztunk rajta, hogy ennyi új dalt hozzunk a közönségünknek, az is fontos cél volt, hogy további művészeket, más zenekarokat is bevonjunk az alkotásba a különleges együttműködésekkel. Mindenképp ki akartunk lépni a műfaji keretek közül és örülünk, hogy sikerült egy nagyon sokszínű lemezt létrehozni.”

– mesélte a Világmegváltóról Kaldenekker Feri gitáros.

A Kies 2024-ben lemezbemutató turnéra indul, többek között Szegeden, Kecskeméten és Budapesten is megváltják majd a világot.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,917KedvelőTetszik
3,040KövetőKövetés
3,350FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók