Hirdetés

Vérnyomást és EKG-t is mér a Huawei új okosórája

A Huawei is bemutatta Berlinben, hogy milyen eszközökkel indítja az őszt vagy fordul rá a karácsonyi szezonra. Új telefonok, tablet és laptop is került a kínálatba.

Ha akarod tablet, ha akarod PC

A Huawei MatePad Pro megújult dizájnnal, képernyőminőséggel jön, a harver és a szoftver is megújult. A készülék 12,6 hüvelykes kijelzője 120 Hz-es frissítésre képes, és itt a 90 százalékos képernyő aránnyal már majdnem igaz az, hogy az egész előlap az a kijelző. Az olyan szolgáltatások, mint az Alkalmazás sokszorosító és a Több ablak támogatás, lehetővé teszik több feladat egyidejű feldolgozását. Emellett a MatePad Pro-hoz
tartozó 2. generációs HUAWEI M-Pencil és az intelligens mágneses billentyűzet olyan
sokoldalúságot biztosít, amely megkönnyíti a váltást a különböző, irodai, kreatív vagy egyéb felhasználási módok között. És ne feledkezzünk meg arról, hogy milyen jól együtt tud működni a többi Huawei eszközzel.

Nova 10 és Nova 10 Pro

Megérkezett a Nova-család két új tagja, amelyeket a Huawei hagyományaihoz híven tulajdonképpen a fotózásra terveztek. Itt is megfigyelhető az új trend, hiszen a hátlapi kamera mellett kiemelt figyelmet szenteltek az előlapinak, mert az új trendek szerint a közösségimédia-alkalmazások több millió felhasználója számára az előlapi kamera teljesítménye is kulcsfontosságú.

Mindkét készülékbe 60 MP-es ultraszéles látószögű előlapi kamera került, amely 4K videó rögzítésére is képes, a Nova 10 Pro pedig egy további, 8 MP-es portrékamerával is rendelkezik a portré felvételekhez, vagyis itt az előlapi kamera tulajdonképpen erősebb mint az 50 MP-es hátlapi főkamera.

Vérnyomásmérés és EKG funkció az órában

Az egészségügyi értékek nyomonkövetése egyre több ember számára lett kiemelten fontos. A pulzus és a véroxigén szint mellett pedig egyre több gyártó bővíti a funkciókat EKG vagy vérnyomásméréssel. A Huawei Watch D is lehetővé teszi a vérnyomás- és elektrokardiogram (EKG) mérést is. A 24 órás SpO2 és pulzusfigyelés részeként beállítható az alacsony véroxigénszint-emlékeztető, valamint az alvás- és stresszfigyelés funkciónak köszönhetően átfogó egészségügyi asszisztensként is használható.

HMS rendszer tovább fejlődik

Mostanra talán mindenki tudja, hogy a Huawei nem az a hagyományos értelemben vett androidos készülék, hanem egy android alapú, de teljesen külön kategóriába sorolható operációs rendszer fut rajta, ez a Google Play helyett, az App Gallery-t és a saját  Huawei Mobile Services (HMS) szolgáltatásokat jelenti.

A bejelentés szerint a közelmúltban jelentős mértékben fejlődött a Huawei saját ökoszisztémája a HMS is, annak érdekében, hogy minél hatékonyabb navigációs, keresési, levelezési és vásárlási lehetőségeket kínáljon a felhasználóknak különböző eszközökön. Az appbolt jelenleg globális szinten 580 millió havi aktív felhasználóval rendelkezik, ebből
több mint 45 millióval Európában. Az AppGallery-ben elérhető alkalmazások száma egy év alatt 147 százalékkal emelkedett, és több mint 5,5 millió regisztrált fejlesztő dolgozik azon, hogy ez a szám még tovább nőjön.

Mikor legutoljára jutott el hozzánk tesztre Huawei-telefon ez azért még elég sok lemondással és kényelmetlenséggel járt, hogy ez hova fejlődött azóta, az izgalmas kérdés.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,605KedvelőTetszik
2,965KövetőKövetés
1,330FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk