Hirdetés
Hirdetés

Vennél zsákbamacska koncertjegyet?

Izgalmas kísérletbe fogott Svédországban a Live Nation és Luger nevű leányvállalata. A The Shuffle Ticket nevű promóció lényege, hogy a piaci árnál olcsóbban vehet az ember jegyet, csak éppen nem tudja, hogy mire. Úgy működik az egész, mint egy kaparós sorsjegy, csak ezzel egészen biztosan lehet nyerni.

Hirdetés

Házhoz jön a kaparós jegy

Háromszáz svéd korona, azaz nagyjából tízezer forint két jegy egy stockholmi, malmöi vagy göteborgi koncertre, amit 2023 februárja és szeptembere között tartanak, de hogy egészen pontosan mi is az, amire mennek, az csak vásárlás után derül ki, mikor lekaparják a jegyüket. Az egész folyamat úgy néz ki, hogy miután megveszik online a jegyet, ezek után házhoz küldik a sorsjegyeket , majd a kaparós felület alatt talált linken tölthetik le a koncertjegyet. A promócióban több mint száz, különböző nagyságú koncert szerepel.

A cél új zenekarok felfedezése

A sorsjegyek olyan előadók koncertjeire biztosíthatnak bejutást mint a dinamikus jegyárazás miatt magyarázkodni kényszerülő Bruce Springsteen, The Weeknd, Arctic Monkeys, Coldplay, First Aid Kit, de be lehet jutni a segédletükkel akár a stockholmi Lollapalooza, a Way Out West vagy a Summerburst fesztiválokra is. Az akció elsősorban fiataloknak szól, a cél pedig az, hogy egy izgalmas és új módon fedezzék fel, milyen jó is koncertre járni. A pandémia miatti kényszerű szünet után újra egyre nagyobb a kedve az embereknek koncertekre járni, de közben azok is sokan vannak, akiknek a programok szervezésénél gyakorlatilag el is felejtődött a koncert mint opció. Nekik is szól ez az akció, hogy felfedezzék, milyen élményt jelent egy élő előadás, és hogy új zenéket fedezzenek fel maguknak. A rendelkezésre álló első adag jegyet egyébként egy nap alatt eladták, de még két nap lehet majd olyan kaparós sorsjegyeket venni, amivel élőben lehet átélni azt, amit a véletlenszerű listák böngészésével az online streaming szolgáltatóknál.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,009KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,860FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók