Hirdetés
Hirdetés

Végre megjelent a Eximperituserqethhzebibšip-tugakkathšulweliarzaxułum nagylemeze!

13423881_629323220564493_3858818165079685106_n.jpg

A fehéroroszországi Minszkben tökre vágják, hogy mivel lehet kitűnni az átlagos technikás death metal zenekarok sártengeréből, ha már a zenével ugye nem nagyon megy, akkor legalább legyen az egész koncepció brutális. Nem tudni hány órás előkészítő munka eredménye lett az, hogy a zenekart végül

Eximperituserqethhzebibšiptugakkathšulweliarzaxułum

néven véglegesítették. Ez egyébként egy latin, ős-egyiptomi, sumér és akkád megamix szókapcsolat, aminek jelentése egyértelműen Chaosatanic. Természetesen itt nincs vége a mókának, mert ugye kell egy albumcím is az első lemezüknek. De mi lehet az az ütős cím, ami még nem volt? Nyilván ez:

Prajecyrujučy Sinhuliarnaje Wypramieńwańnie Daktryny Absaliutnaha J Usiopahłynaĺnaha Zła Skroź Šaścihrannuju Pryzmu Sîn​-​Ahhī​-​Erība Na Hipierpawierchniu Zadyjakaĺnaha Kaŭčęha Zasnawaĺnikaŭ Kosmatęchničnaha Ordęna Palieakantakta​.​.​.

10/10!

A zene, ahogy az várható volt ezek után, teljesen izgalommentes és dögunalmas aprítás, de ez természetes is, hisz a Kreatív Erőből a zenére már nem futotta, annyira kimaxolták ezt az újszerű koncepciót.

A dalszövegekkel már nem is bíbelődnénk, mindenki olvasgassa és értelmezze tetszése szerint, a mi kis mimóza bölcsészmentes lelkünknek ez most túl nagy falat volt. Egyébként mire elolvasol egy számcímet, addigra az adott dal is véget ér, szóval ez az egész úgy zseniális ahogy van!.

Advertisement
38,987KedvelőTetszik
3,060KövetőKövetés
3,820FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló