Hirdetés
Hirdetés

Végre újra Tormentor-koncert lesz Budapesten

Pünkösd hétvégén Budapesten játszik először Magyarországon az olasz Whiskey Ritual, valamint a hazai, és egyben a nemzetközi black metal színtér kultikus zenekara, a Tormentor. Mindkét zenekar az Insane Hellride fesztivál kereteiben lép fel a magyar fővárosban.

Hirdetés

A black metal legenda Tormentor öt évvel ezelőtt tért vissza több évtizedes álmából, azóta aktívan koncertező zenekarnak számítanak, és mivel a Mayhem most úgy tűnik kicsit megáll majd, Csihar Attilának is több ideje marad az eredeti zenekarára. Legalábbis nem csak ez az egy Tormentor-fellépés lesz, ha jól tudjuk, de Magyarországon egyelőre ezt jelentették be, és ha lesz több is, nem fogják túlzásba vinni akkor sem. A Covid utolsó nagy lezárása előtt egyébként adtak egy koncertet Tatabányán, azt lemezre is vették, remek anyag lett, valószínűleg ez a buli is az lesz.

A 2008 óta létező Whiskey Ritual még nem lépett fel nálunk, így a szervezők nagy öröme, hogy először ők szabadíthatják Magyarországra ezt az olasz csapatot „Mocsok és szenny, a szeszek rendíthetetlen fenevada: köszöntsétek szeretettel a Black Metal Ultrákat, a szentségtelen Whiskey Ritual-t! Black ‘n’ Roll és Sátán!” – mondják a szervezők, akik még olyat is hozzátesznek, hogy nem is lehetne nihilebben szétfolyni a pünkösdi hétvégén. „Ha nem láttál még kellően rohadék, pusztulatos formációt, akkor itt az ideje!” – ezt is ők mondták.

És hát ugye ez egy fesztivál lesz, úgyhogy a fentieken kívül itt vannak a buli további zenekara: Archaic // Beneath The Void // Chainsword (PL) // Cryptic Remains // Evil Conqueror // Exodikon // KillerSick // mws // Nefalem // Neuropsy // Purulent Rites // R I P (PL) // Rivers Ablaze // Skog // Tulsadoom (AT) // Türböwitch // Vile Disgust // Wolverine Blues Brothers – Entombed Cover Band

Jegyek itt.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,995KedvelőTetszik
3,061KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók