Hirdetés

Vedd meg Justin Bieber cipőjét hat és félezer dollárért!

justin-bieber-920x584.jpg

Addig is, míg munkatársaink elkészítik legújabb közfelháborodásra okot adó, nem egyértelműen dicsérő hangvételű koncertkritikánkat, csemegézzünk a szezonhoz illő uborkásüvegben! Hat és félezer dollárnál tart a licit Justin Bieber közönség közé dobott cipőjéért, egy másiknak pedig Instagram-oldalt hoztak létre. A dobás tényéről videó is készült, és az orgazmus határán sivalkodó közönség láttán szerzőnknek egy kifejezés járt a fejében, talán ezúttal nem teljesen érdemtelenül: “Atomot!” További szörnyülködési lehetőségek, valamint tippjeink a következő koncerteken bedobandó tárgyakra a hajtás után.

Bieber cipőjét egyébként a következő mondatok társaságában dobták fel az eBayre:

Szeretjük Justint és a zenéjét, de vannak emberek, akik majd meghalnak, hogy az övék legyen a cipője, és mivel mi nem vagyunk akkora Bieber-hívők*, nem volna fair megtartani. A befolyt összegből egy helyi jótékonysági szervezetet támogatunk.

 

*Ezt az eredetiben beliebersnek írta emberünk, a szóvicc azóta Arany Esőkabát-díjat nyert a Stavangeri Favicc és Fűrészárufesztiválon.

A jótékonysági szervezet konkrétan nem lett megnevezve, de erős a gyanúnk, hogy A Licitáló Családjának Megélhetését Támogató Alapítvány lesz a kedvezményezett. A rajongóknak még öt napjuk maradt a licitálásra, amit itt tehetnek meg, tényleg a hülyének is megéri, ennyiért ingyen van.

Egyébként tavaly én is feldobtam Vaterára a leszakadt lábkörmöm százezer forintért, de a szolgáltató levetette velem, vagy mert nem tudta kategóriába sorolni a terméket, vagy mert ízléstelennek tartották a hirdetést egyes gyepagyú kispolgárok, nem lehet tudni. Természetesen ha az Instagramra feltett cipővel történik valami érdekes – elmegy gyrost enni, nyaralni, vagy kycsyjeivel bulcsykába – azonnal közzétesszük az oldalon. És most szavazás!

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló