Vedd meg KITT-et magától David Hasselhofftól!

Elárverezi a sorozat vége után megszerzett, tökéletesen funkcionáló KITT típusú járművét David Hasselhoff. Mondjuk a tökéletes működésbe nem tudjuk, hogy beleszámít-e, amiket a filmben is tudott KITT, vagy csak a műszerfal világít.

A rossz hír az, hogy nyertesnek kell állni a szállítás költségét, a jó hír viszont az, hogy amennyiben kellően magas árat kap érte Hasselhoff, ő személyesen viszi el a szerencsésnek az egyébként Angliában tárolt autót. Azt nem írták, hogy ebben az esetben is ki kell-e fizetni a benzint, és adni kell-e pénzt Hoffnak, hogy haza tudjon menni.

Ami viszont izgalmas, hogy egy csomó más relikviától is megszabadul Hasselfoff, amik között van Baywatch napellenző, aláírt akciófigura, fürdőköntösök, a Spongyabob filmből ismerős eszközök, és egy vacsora is.

KITT jelenleg 475 ezer dollárnál tart, azaz 141 millió forint körül lehetne most hozzájutni, de még 12 nap van hátra a licitből. Nem tudni, hogy egyszerűen nincs szüksége ezekre, vagy annyira mégsem jött be anyagilag a metálzenész életérzés.

Itt van David Hasselhoff metáldala és a klip is hozzá

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,984KedvelőTetszik
3,058KövetőKövetés
3,810FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés