Hirdetés
Hirdetés

Vászon – Premieren a Felleng új dala és klipje

A Felleng azt írja magáról, hogy

„védett eredetű, minőségi, friss, lendületes pop-rock zenekar, 75% Dávid, 25% Bálint színpadra állási rátával.”

Hirdetés

A 2020-ban alakult együttessel már túl vannak egy nagylemezen és egy EP-n, és az itt bemutatkozó Vászon című daluk a beharangozója következő lemezünkek.

„Magyar nyelvű dalainkkal célunk, hogy ne csak problémákat vessünk fel, hanem azokra megoldást találjunk, vagy elinduljunk a megfejtés felé.”

Korábban találkozni lehetett velük a budapesti BelFeszten, a Barba Negrában, az Alvin és a Mókusok, a Fatal Error, esetleg a Mehringer előzenekaraként is.

„A Vászon mindenkinél kezdetben hófehér. Minél több inger ér minket, minél több egyént ismerünk meg, annál színesebb lesz az a bizonyos kép a tőlük szerzett tapasztalattal, szokásokkal, történésekkel, választásokkal. Ahogy mi is hatással vagyunk mások életére, és mi is valamilyen formában alakítjuk mások folyton változó absztrakt mintáját, úgy festenek ők is bele a mi általunk életnek becézett képbe.

A szívfestő pedig csak jött.

A dalért nagy köszönet Botlik Mátyásnak, a klip forgatásáért a Felleng zenekarnak jár a hála, és a Felleng zenekar vágta, a főszerepért pedig a Felleng zenekar, Kecsi és Joci a dínó érdemelne minimum két Oscar-jelölést.

A klip:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,003KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,870FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók