Hirdetés

Vasárnap éjfélig még jelentkezhetsz az idei Talentométerre

talentometer_18_640x360-02.jpg

Ezen a hétvégén, egészen pontosan április 29-én éjfélkor jár le az idei Talentométer jelentkezési határideje. A Szerencsejáték Zrt. és a Kolorádó Fesztivál által szervezett tehetségkutatón egy nagyszínpados fellépési lehetőséget nyerhet a zsűri és a közönség által legjobbnak ítélt zenekar, ráadásul egy félmillió forintos hangszervásárlási utalvány is gazdára vár. Érdemes hát feltölteni a legütősebb dalotokat vagy videótokat a hétvégén a netre, és esélyt adni magatoknak, hiszen az idei verseny kifejezetten a feltörekvő zenekarokra fókuszál. A jelentkezés pofonegyszerű, mindössze egy öt kérdésből álló űrlapot kell kitölteni, A részletekkel kapcsolatban olvass tovább! 

Mivel az idei Talentométer közzétételekor már közöltünk egy részletes ajánlót, nem ismételnénk magunkat, inkább csak a lényeget. Ez lesz, ha nyersz:

– Felléphetsz idén júniusban a Kolorádó Fesztivál nagyszínpadán
– Megkapod a Szerencsejáték Zrt. által felajánlott 500 ezer forint értékű hangszervásárlási utalványt
– Egy szerencsés rád szavazó iPaddel lesz gazdagabb

Jelentkezz április 29-én éjfélig a http://kolorado.hu/hu/talentometer/ oldalon! A Talentométer nem annyira szőrösszívű szervezői ezután igyekeznek a lehető legtárgyilagosabb objektivitásukat elővenni, és kiválasztanak öt jelentkezőt, akik közül a közönség szavazata alapján születik meg a végső győztes. Innentől már csak a reményteljes, kéztördelős várakozás marad addig, amíg május 25-én kiderül az eredmény.

A versenyről további információk a Kolorádó Fesztivál Talentométer-oldalán!

rock_900x200.jpg

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló