Hirdetés

Vár még pár kör az Aerosmithre, mielőtt leteszik a lantot

tom_hamilton.jpg

Mint ismeretes, Steven Tyler jelenleg épp countryzenészi karrierjét egyengeti, az Aerosmith pedig kicsivel több mint egy hónapja hivatalosan is belengette a jövő évi búcsúturnét. Ettől függetlenül persze minden lehetséges, ahogy általában ilyenkor lenni szokott. 

“Egy darabig jegeltük a dolgainkat, de a következő hónapokban ez nem így lesz. Szeptemberben játszunk egy fesztiválon a Nyugati-parton, utána októberben egy dél-amerikai turnénk, utána meg elkezdünk gondolkodni az utolsó hagyományos Aerosmith-turnéról, ami ki tudja, meddig tarthat. Sok koncert van még bennünk, szóval az Aerosmithben van még pár kör, mielőtt végleg befejeznénk.”

A zenekar tagjai amúgy jelenleg nagyon jól elvannak a saját szólóprojektjeikkel, Joe Perry a Hollywood Vampires soraiban köti le fölös energiáit, olyan jelentéktelen személyek társaságában, mint a Stone Temple Pilotsból ismert Robert DeLeo, Matt Sorum, Alice Cooper, és Johnny Depp. Brad Whitford Derek St.Holmes (ex-Ted Nugent Band) társaságában turnézgat, Hamilton meg a Thin Lizzyvel vesz részt a harminc éve elhunyt Phil Lynott tiszteletére rendezett, egyszersmind a Jailbreak album negyvenedik jubileumát megünneplő turnén.  

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló