Hirdetés
Hirdetés

Vannak, akik engedélyhez kötnék a Metallica-póló viselést

Bár nemrég arról írtunk, hogy a TikTokon kevés a metál zene, most kiderült, hogy az önkéntes metálőrség tagjai mégis ott portyáznak, hogy lecsaphassanak áldozataikra. Legutóbb egy Zaria nevű, könnyű prédának tűnő TikTok-hírességet akartak levadászni.

Minden úgy kezdődött, ahogyan az szokott, vagyis egy álmos napon Zaria, – aki a TikTok bejegyzései szerint feltörekvő rnb és hiphop előadó, valamint táncolgatni is szokott, mint mindenki más ezen a közösségi oldalon-, feltöltött egy videót, amin Metallica pólót viselt, de nem arra táncolt kisnadrágban.

@zariasmusic

Nobody needs another woah at the end plus everyone does this anyway

♬ OOOWWWEEE – Peewee Longway & Money Man

Hamar meg is találták azok, akik szerint egy igazi metálosnak minden olyan hang, ami nem gitárból jön, olyan mintha forró ólmot öntenének a fülébe, és számon kérték rajta, hogy egy olyan szent ruhadarabot öltött magára, egy ilyen szégyenteljes mozdulatsorhoz, mint a zenekaros póló. Az egyik felhasználó gondolta, hogy gyorsan ítélő bíróságként eldönti, hogy ki jogosult a póló viseletére, ezért követelte, hogy nevezzen meg három Metallica-dalt. Hogy milyen logika vezérelte, és hogyan lett ez a mindent eldöntő kérdés, azt nem tudni, hiszen valószínűleg bárki fel tud sorolni három Lady Gaga slágert anélkül is, hogy bármikor meghallgatott volna egy lemezt, vagyis az alapvető zenei tájékozottság és a rajongás elég távol áll egymástól. Mindenesetre Zaria felvette a kesztyűt, csak a legnagyobb meglepetésre nem a három kedvenc dalát sorolta fel, hanem hóna alá kapott egy elektromos gitárt, és elkezdte játszani a Master of Puppets és Enter Sandman dalokat. Aztán gondolta elébe megy a következő hőbörgésnek, és a One szólóját is megcsillogtatta.

@zariasmusic

Reply to @paytonnsmith I hope this video finds the #Metallica fans lol, not my best #guitar playing but that wasn’t really the point #guitarist

♬ original sound – Zaria

És hogy ezzel sikerült-e meggyőzni a kételkedőket? Természetesen nem.

Jó, de fogadjunk nem tudod eljátszani a One egész szólóját!

– írta az egyik kommentelő, és mi is csak reméljük, hogy mindenki, aki vesz egy zenekaros pólót az minimum két tökéletes gitárszólót le tud játszani.

@zariasmusic

Reply to @paytonnsmith you’re a troll lil man the whole point was whether or not I knew any Metallica songs not whether or not I could play them on 🎸

♬ original sound – Zaria

Aki úgy gondolja, hogy ez már biztos elég ahhoz, hogy valaki felvehessen egy pólót, azt el kell keserítenünk, mert nem, ugyanis most éppen ott tart a dolog, hogy Zaria állandóan a gitárral a kezében bizonygatja, hogy képes egyedül is eldönteni, mit szeretne felvenni. Hamarosan talán eljutunk addig a pontig, hogy be kell bizonyítania, hogy ő igazából James Hetfield, és akkor talán elnézik neki, hogy felvett egy Metallica-pólót, de közben egyre több újság figyelt fel arra, hogy a feltörekvő hiphop előadó milyen nyugodtan állja a trollok támadásait, és csak remélni tudjuk, hogy hamarosan a Metallica is megszólal és igazságot tesz abban a kérdésben, hogy mégis ki veheti fel a pólójukat, és kinek tilos.

@zariasmusic

Reply to @thedarkknlght working on that… very rusty but here’s a clip of me practicing The Unforgiven #metallica #guitar #guitarist

♬ original sound – Zaria

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,600KedvelőTetszik
2,971KövetőKövetés
1,340FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók