Hirdetés

Van-e még – Premieren szinnyaidóri új videója

Lángoló Premier

Szinnyai Dóri azt mesélte, hogy a Van-e még című dal néhány hónap ihlettelensége után született meg év elején, mikor visszatekintett az elmúlt év mondhatni furcsa, kihívásokkal teli pillanataira.

Hirdetés

“A dalban megfogalmazott kérdéseket elsősorban magamnak tettem fel: a bezártság ellenére tudok-e nyitni és nyitott maradni mások felé? Képes vagyok-e megélni a szépséget, hatnak-e még rám érzések, gondolatok, tudok-e a nehézségek ellenére átlépni saját magamon és mások felé fordulni. A dal fő üzenetének azt gondolom, hogy nagyon fontos az elérhetőség. Az elmúlt évben sokan bezárkóztak, sok fiatal, idős, egyedülálló küzd a magányérzettel. Fontos, hogy kinyúljunk feléjük, meghallgassuk őket, maradjunk elérhetőek! Talán többen tudnak kapcsolódni ezekhez a gondolatokhoz… remélem.”

A dal producere Hajba Áron, a keverés Aldo Spadaro munkája, akikkel további közös dalokon is dolgozik Szinnyai. A videót Vecsei László és Hajba Áron készítették. A felvételekben közreműködtek: Hajba Áron (gitárok, billentyű, percussion, vokál), Aldo Spadaro (gitár), Hajba Imre (basszusgitár, vokál), Hajba László (dob).

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,839KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
743FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk