Hirdetés
Hirdetés

Való igazság – Premieren Vass Geri legújabb klipje

Február 23-án adja idei első koncertjét Vass Geri, az A38 Hajón. A közönség addig is új tanulnivalót kap Geritől, hogy a koncerten már együtt szólhasson a most megjelenő Való igazság.

„Biztosan mindenki volt már abban a helyzetben baráti vagy szerelmi kapcsolatban, amikor egyszerűen nem mondta ki a másiknak az érzelmeit, felesleges köröket futott újra és újra, mindeközben a saját és a másik fél idejét fecsérelte. A Való igazság erről szól. Az emberi kapcsolatainknak és a Földön töltött időnknek értékesebbnek kellene lennie annál, hogy magunkba tartsunk vagy akár elnyomjunk olyan érzelmeket, amelyeket egymás tudtára kell adnunk. Ez talán a valódi szeretet… az őszinteség, és ez egy őszinte dal.”

Meséli Geri a dalról, ami ezúttal is egy erős vizuális kiegészítést kapott, most is saját ötlet alapján.

„Ahogyan eddig az összes klip, ez is a saját ötlet és saját munka. Se több se kevesebb, mint a családi házunk, sok tíz méter takarófólia és egy csodálatos ember és operatőr, Dombos Janó. Imádunk apukámmal ötletelni, a díszlet felragasztása az ő műve, anya szuperül nyújt be nekem italt, Roni az öcsém, illetve Őri Sebi az új basszusgitárosunk zseniális zenészek, akikkel élmény minden forgatás. Lujzi a vizslám pedig gondoskodott arról, hogy leszaggassa a fóliát a forgatás után. Tehát mindenki kivette a részét a munkából.”

Geri bár sokakkal dolgozik együtt, aktívan vesznek részt a kreatív folyamataiban mások, alapvetően saját világát, üzenetét próbálja meg átadni.

„A szöveg pár korai foszlánya után összeáll az üzenet, ezt támogatja meg a hangszerelés, a dallamvilág és minden kis háttérben megbújó hangocska. A szobámban feljátszom az összes hangszert, aztán pedig feléneklem a dalt Somody Áronnál, aki nemcsak abban segít, hogy még jobban át tudjam adni a mondanivalóm a dalban, hanem a vérprofi produceri fortélyaival és mixing/mastering skilljeivel egy teljesen más szintre emeli a muzsikámat. Roni az öcsém egyben a dobosom pedig egy-két kreatív meglátással járult hozzá a végleges produktumhoz. Ahogyan én is érek, a zeneiségem is biztosan átmegy változásokon. Sok új stílusba kóstolok bele az új daloknál, de az élettel teli zenélést mindig a fő iránynak fogom tekinteni, ebben a dalban is hallható ez. Művészetileg jelenleg a pillanatnyi behatásoknak adok több teret, így egyre több dal születik,kisebb halmazokba tudom ezeket sorolni,most EP formában gondolkozom a jövőt illetően.”

A dal:

Vass Geri legközelebb február 23-án az A38 Hajó orrbárjában fog fellépni tejszínhab. társaságában. Jegyek még kaphatók. Részletek a koncert Facebook eseményénél érhetők el.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,933KedvelőTetszik
3,064KövetőKövetés
3,640FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók