Hirdetés

Valentin-napi videó a Margaret Islandtől

A Margaret Island zenekar nagyban dolgozik az első lemezén, amit júniusra szeretnének befejezni. Demózással kezdték a munkát, feljátszották az összes dalkezdeményüket, ötletüket, amik az utóbbi évben összegyűltek. Majd leutaztunk Fonyódra egy hétre, kikapcsolták a telefonjaikat, mobilnetüket és kiválasztottak a 20-25 ötletből azokat, amiket befejeznek és rákerülnek majd az első albumra az eddig megjelent dalaikon kívül. Ezek közül az egyik a Csönded, aminek itt és most van a premierje.

A dalról:

Már az első koncertünkön is játszottuk még angol szöveggel, sokat kísérleteztünk vele, többször áthangszereltük mire elnyerte a mostani formáját. Nagyon szeretünk utcazenélni, ez a dalon is hallatszik, csupa olyan hangszer szólal meg benne, ami az utcán is előkerülhet: ukulele, xilofon, cajon, akusztikus gitár. A magyar szöveget Hujber Szabolcstól kaptuk, aki például a Magashegyi Undergroundnak, Péterfy Borinak vagy Odettnek is írt már.

A videóról:

Régóta szerettünk volna készíteni egy szövegvideót, szeretjük az egyszerű, természetes dolgokat így nekiálltunk papírhajókat hajtogatni, és ezekre írtuk rá a szöveget, majd teleengedtünk egy kádat vízzel és beledobáltuk a hajókat. A külföldön élő ismerőseinktől azóta is kapjuk a papírhajós képeket. A videót fényképekből rakta össze Földi Ádám, akivel már korábban is dolgoztunk.

Tervek:

Nagyon szépen alakul a fesztiválszezon, erről még nem árulhatunk el többet, de nagyon várjuk már a nyarat! Szép lassan bevonulunk a stúdióba befejezzük a lemezt, sokat próbálunk a zenekarral, minden dal egy kicsit más felállással készül majd el. Február 25-én az A38-on játszunk az amerikai Spain előtt, tavasszal pedig új videoklipünk is lesz.

A klip:

Hirdetés

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,010FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló