Hirdetés
Hirdetés

Valami történik a Mars Voltával a hétvégén

Ha tippelnünk kéne, újjáalakul a punkban gyökeredző pszichedelikus progrock-csapat. Ez annyira nem lenne meglepő, mivel már 2019-ben azt mondta Cedric Bixler-Zavala énekes, hogy új dalokon dolgoznak Omar Rodríguez-López gitárossal.

Hirdetés

Azóta persze semmi nem történt, és hát náluk nem igazán lehet tudni, mit hoz a jövő. Volt például olyan is, hogy még az A38-ra is meg volt hirdetve egy Antemasque-koncert (azt is ők csinálták), aztán elmaradt, mondván, hogy inkább felveszik a második nagylemezüket. Fel is vették, volt olyan koncertjük is, ahol csak erről játszottak. Aztán nem adták ki azóta sem. Szóval náluk semmi nem biztos.

Most viszont, azok után, hogy tavaly újra kiadták az összes lemezüket vinylen, a Youtube-csatornájukon jelent meg egy banner, ez:

Egyrészt, új logo, amit azért nem szoktak készíteni úgy egy zenekarnak, hogy utána ne történjen semmi. Másrészt a koordináták a Los Angeles-i  Grand Parkra mutatnak, ahol most vasárnaptól keddig történni fog valami.

Szóval, ahogy a legelején írtuk, szerintünk újjáalakulnak és jön majd egy új nagylemez is, amire tíz évet kellett várniuk a rajongóknak. Már ha idén megjelenik. Már ha lesz az egészből valami.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,011KedvelőTetszik
3,068KövetőKövetés
4,580FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók