Hirdetés
Hirdetés

Lófejű – Új dal és klip az OliverFromEarth-től

oliverfromearth.jpg

Patocska Olivér és Barabás Dávid duója új egy olyan dallal jelentkezik, ami szándéka szerint szembemegy a szürke hétköznapokkal, és mosolyt akar csalni az emberek arcára. Az OliverFromEarth tagjai nem ismeretlenek a nagyközönség előtt, A világ az enyém című dalukat a rádiók előszeretettel játszák. Ez volt a szám, amivel felkerültek 2019 legjobb Budapest-dalait tartalmazó albumra és átvehették a Tehetséges Fiatalok elismerést.

Legújabb dalunkat a hétfő ihlette. Legalábbis az az érzés, amit a legtöbb ember a hétfői nappal párosít. Talán furcsa elsőre a Lófejű szó egy dalcímnek. Lófejűnek hívjuk azokat az embereket, akik a fáradtságtól, kedvtelenségtől megnyúlt arccal ugyan, de teszik a dolguk tovább, mert tenni kell.

– magyarázza az énekes, Patocska Olivér a címválasztást.

A klip saját rendezés, magam írtam a forgatókönyvet is. Sokat gondolkodtunk kivel lenne célszerű dolgozni, de a jól bevált barátunk nem tudott hazautazni Londonból így a végén úgy döntöttünk, magunk alkotjuk meg a vizuális anyagot is. A klip egy sztori, érdemes végignézni, egyrészt az apró poénok miatt a végére pedig ott a csattanó. Érdekesség, hogy a stábunk azokból az emberekből állt össze, akikkel anno a Holnap Tali című sorozatban ismerkedtem össze, egyéb iránt a főszereplő lány a való életben is a párom.

– mesélte Patocska.

A frontembert a 2013-as X-Faktor-ban ismerhették meg a nézők a ByTheWay együttes tagjaként. A műsor történetének legsikeresebb zenekara második helyezést ért el a tehetségkutatóban. A verseny után nem sokkal Patocska kilépett a csapatból, majd 2015-ben visszatért a zenei színtérre, ezúttal már Barabás Dáviddal közös formációjával. Eddig olyan dalokat jelentettek meg a srácok, mint a Fura Csével közös Idegenek, vagy a BLR közreműködésével készült Vártam és Ne félj című felvételek.

A poszt megjelenését a Hangfoglaló Program keretében a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

nka_hangfoglalo_logo_650.png

Advertisement
Advertisement

Kommentek

[gs-fb-comments]
37,515KedvelőTetszik
2,929KövetőKövetés
1,230FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló