Hirdetés

Uzipov: Hús – Falbontás idegből

sinco_uzipov_151121kuplung_14.jpg

Az Uzipov tavalyelőtt megjelent Szennyes című nagylemezéhez készült legfrissebb, egyben legutolsó videója egy véletlen találkozás eredménye. A Hús kisfilmje szó szoros értelmében falbontó, de hogy ez mit takar pontosan, az kiderül a hajtás után következő premierből! (Fotó: Sinco)

A zenekar tagjai így meséltek a klip háttérsztorijáról: 

A szövegvideó alapjául szolgáló felvételt az Arborétum nevű krimóban szereztük egy sráctól. Iszogatás, haverkodás, dumálgatás, ki mivel foglalkozik, satöbbi, ahogy ez megszokott. Egyszer csak kibökte, hogy a töke tele van a melóval: állandóan cseszteti a főnöke, hogy nem dolgozik kellő intenzitással, ezért bizonyíték gyanánt felvette egy munkanapját. Mikor megmutatta, azonnal tudtuk, hogy ez egy Uzipov klip alapanyag! Elkértük tőle még ott helyben a fájlokat, és pár hónappal később el is készült belőle az alábbi szövegvideó.

Sajnos az este végül eléggé kicsúszott a kezünk közül, úgyhogy nem tudjuk a srác nevét, pedig szívesen beleírnánk a kreditekhez. Ha valaki esetleg felismeri, ezúton kérjük, hogy legyen szíves kapcsoljon össze minket, hogy pótolni tudjuk a dolgot!

A videó megjelenésével lezártnak tekintjük az elmúlt két évet. A Szennyes című lemezünkkel kétszer körbeturnéztuk az országot, ideje nekilátni az új anyagnak. Nagyon várjuk már, durva lesz!

Az Uzipov az idei évet a Turbo zenekar kíséretében zárja december 21-én, azaz holnap este az Akváriumban

A posztot a Hangfoglaló Program és az NKA támogatta:

nka_hangfoglalo_logo_650.png

Hirdetés

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
874FeliratkozóFeliratkozás

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló