Hirdetés

Üvöltsd, hogy halljam! – Premieren az Everflash bemutatkozó klipje

Az alapvetően modern, populáris hangulatú metalban utazó Everflash bátran vegyíti a klasszikus metal riffeket első hallásra talán meglepő zenei elemekkel, hiszen dinamikus dallamvezetésű dalaikat gyakran fűszerezik némi elektronikával. A zenekart 2019-ben alakította Varga Rókus – dob (Artica Sound), Módos Gergő – gitár (Backseat), Pásztóy Balázs – basszusgitár (Nova Prospect, The Idoru) és Bencze Márton – gitár (Slytract, Conan’s First Date), majd énekesként Bihal Roland (Bihal Roland & The Crew, Megasztár 6 döntő, No Thanx) 2021-es csatlakozásával alakult ki a ma is érvényes felállás. 

Az Everflash első EP-je Számíthatsz rám címmel készült el tavaly novemberben, most pedig itt az első videóklip, ami az „Üvöltsd, hogy halljam!” című dalhoz készült. A zenekar a következőket mondta róla:

„Az „Üvöltsd, hogy halljam! egy szakítás történetét meséli el. Mindkét fél szereti egymást, de küzdenek belső démonaikkal. Annyira szeretnék elmondani a másiknak, hogy mit éreznek, hogy az alapvetően szelíd szavakat már csak üvöltéssel tudják kifejezni. A lelkükben zajló folyamatokat, a vágyat, a másik iránt érzett szerelmet, ilyen impulzívan próbálják közölni a másikkal, így adva nyomatékot érzéseiknek.”

A klip és a vizuális megvalósítás koncepciója egyaránt köszönhető a zenekar tagjainak, és Koncz Gergelynek, aki az operatőri feladatokért is felelt. További információk az Everflash weboldalán és Facebookján

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk