Üss a rohadt kölökre! – Streamszínház, avagy filmajánló a hétvégére

A porcelánarcú démonbaba mellett a Jóbarátok stábja is feltámad, három fiatal pedig totálisan besokall a Rákosi Mátyás tanulmányi versenyektől.

Hirdetés

Brahms: A fiú 2. (Brahms: The Boy 2. – 2019 /horror)

Görkori Cindy és Terhes Barbie óta a horrorbabák átestek némi egyedfejlődésen, és természetfeletti képességekre tettek szert. Ennek ellenére mindig akad egy hülyegyerek, aki megtalálja bennük a lelki társat, és hazahurcolja őket. Így tesz Jude is, aki egy rablás okozta trauma óta nonstop hallgatásba burkolódzik, akárcsak Vágási Matyi a teleregény korai részeiben. A porcelánarcú kis rohadék, Brahms hatására azonban megered a nyelve, így szülei – ahelyett, hogy szívlapáttal vernék agyon – lelkendezve fogadják a babát. Legalábbis az első halálesetig. (Netflix)

Jóbarátok – Újra együtt (Friends: Together Again – 2021 / vígjáték)

A Jóbarátokkal kapcsolatban két alapvető álláspont feszült egymásnak: az egyik – jellemzően férfiúi – vélemény szerint a szóban forgó sitcom a Sátán megrendelésére készült, hogy a pokol legmélyebb bugyraiban legyen mit sugároznia a legbestiálisabb háborús bűnösöknek. Ennél azonban lényegesen többen vannak, akik feltétlen rajongással viseltetnek Chandlerék iránt, az Újra együtt pedig nekik nyújt önfeledt másfél órát: a sorozat színészei mellett feltűnnek a vendégszereplők – többek közt Cindy Crawford, David Backhem, Lady Gaga vagy éppen Tom Selleck –, hogy rész vegyenek egy forgatókönyv nélküli, spontán játékban. (HBO GO)

Szabadság – Különjárat (2013 – dráma)

1956 nyarán három fiatal végérvényesen beleun abba, hogy Magyarországon túlbuzgó, ballonkabátos állatvédők fekete autóval vonulnak ki a disznóvágások helyszínére, és akcióba lépnek: felszállnak az ávósoktól sem mentes Budapest–Szombathely különjáratra, azzal a céllal, hogy a gépet a németországi Ingolstadtba terítsék el – megspórolva ezáltal az útlevélkészítéssel járó bürokratikus hercehurcát. (Netflix)

Kommentek

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
770FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés