Hirdetés
Hirdetés

Unod a megszokott bulikat? Mutatunk jobbakat!

A nyár a fesztiválok, a bulik időszaka, és ha eddig azt gondoltad, hogy ebbe nem lehet újabb csavart vinni, vagy éppen újragondolni mindazt, amit eddig a tökéletes nyári hétvégi programnak tartottál, akkor most itt az ideje, hogy ezt felülírd, és megnézd a Telekomosok Fesztiválja programjait! 

Ha telekomos vagy, akkor augusztus 20-ig még van időd becsatlakozni az ország különböző pontjain megrendezett rendezvénysorozat valamelyik állomásába, vagy akár többe is, hiszen minden egyes program annyira egyedülálló, hogy nem csodálkoznánk, ha többhöz is kedvet kapnál. Kezdjük a legfontosabbakkal: az eseményekre a Telekom alkalmazáson keresztül tudod letölteni a jegyedet, amellyel két vendéget is magaddal vihetsz díjmentesen a rendezvények bármelyikére, úgyhogy érdemes körülnézned az élmények között.

Ne hagyd ki a nem szokványos bulikat! Fotó: Soós Bertalan

Mi ez az egész? 

Egy 2023 februárjában készült felmérés szerint a vásárlók 96 százaléka tervezi, hogy visszafogja a költéseit, 69 százalékuk pedig már csökkentette is a nem létszükségletnek számító kiadásait. Drágult a hétköznapi élet, a szórakozás, így sokak számára nehézséget okoz, hogy a nyári kikapcsolódásra, feltöltődésre is áldozzanak. A Telekom éveken át névadó szponzora volt a VOLT Fesztiválnak, és amikor kiderült, hogy idén elmarad, dönteniük kellett, hogy egy másik jól bejáratott rendezvényt támogatnak, vagy egészen új dologba vágnak. 

„Újszerű formátumban gondolkodtunk, ami más, mint az eddigiek. Sokkal inkább a helyszínhez igazítjuk a programokat, több célcsoporthoz tudunk szólni, így időben és térben is több ingyenes és színvonalas programot tudunk kínálni. Fontos nekünk, hogy elérjünk a közönséghez, hogy találkozzunk velük. Egy ilyen nagy márka hozzásegítheti az embereket, hogy kikapcsolódjanak, élményeket gyűjtsenek, és az látszik, hogy ez nagyon működik, különösen ezekben a nem egyszerű időkben”

– mondja Balogh Tímea, a Telekomosok Fesztiváljának kommunikációs projektvezetője. És valóban, a hétvégi programok között vannak bulik, vannak lazulósabb, nyugisabb események, van sport, és vannak különleges helyszínek; mindenki megtalálja, mi az, ami a leginkább passzol hozzá. 

Ne maradj le!

A Telekomosok Fesztiválja június 23-án startolt a Hármashatár-hegyen. A különleges helyszínen tartott Szent Iván-éji nyárindítón olyan fellépőkkel kezdődött a rendezvénysorozat, mint az Ivan & The Parazol vagy az Óperentzia. Azóta volt már zenés piknik Gyulakeszin, Electronic Beats buli Pécsett a Fényfesztivál idején a Janus Pannonius Múzeum kertjében. A sorozat ezek után Lengyeltótiban egy valaha üdülőparadicsomként, KISZ-táborok otthonául szolgáló, űrhajóformát idéző, lépcsőzetes brutalista hotelben folytatódott. Ezen a bulin déltől hajnali kettőig különböző DJ-k szettjeire lehetett bulizni, miközben a lakatlan szállodaszobák tematikus terekké változtak. Július 29-én a Tisza-tóhoz érkezett a fesztivál, ahol az élőzenés jógához Ian O’Sullivan szolgáltatta a zenét, illetve lehetőség volt felfedezni a Tisza-tavat akár SUP-on is. Itt szállt először vízre a Telekom 5G Hajó is, amelyről villámgyorsan és ingyenesen rendelhettek frissítőket a Tiszfüredi-öbölben kirándulók oda, ahol éppen pihentek. Este a Mariska Étteremben folytatódott a program, ahol Alexander Friday és Haden mellett Yamina is fellépett.

Augusztus végéig várnak a programok. Fotó: Soós Bertalan

„A Telekomosok Fesztiváljának a szervezésénél kifejezett célunk volt, hogy ne csak egy helyszínre, és ne csak a fővárosra koncentráljunk, hanem a lehető legtöbb helyen, a lehető legtöbb telekomosnak biztosítsunk ingyenes kikapcsolódási lehetőségeket. A Telekomosok Fesztiválja élménysorozathoz olyan újszerű, regionálisan is izgalmas helyszíneket kerestünk, amelyek már önmagukban is különlegesek. Ezeket a helyszíneket aztán megtöltöttük különböző élményekkel, koncertekkel, aktivitásokkal.

A programokat úgy állítottuk össze, hogy a családoktól kezdve a fiatal célközönségig mindenki megtalálja azt az élményt, amely miatt olyan lesz a nyara, amilyennek akarja. Éppen ezért a Telekomosok Fesztiváljának minden állomása más, nem ugyanazokat a fellépőket és programokat visszük minden helyszínre. Személyesen is beszéltem olyan ügyféllel, akinek annyira megtetszett a pécsi állomás, hogy a következő héten Lengyeltótiba, a hotelbuliba is elutazott. Augusztus 20-ig minden hétvégére jut még egy Telekomosok Fesztiválja, és arra biztatunk minden Telekom-előfizetőt, hogy csatlakozzon hozzánk, szerezzen életre szóló élményt ingyenesen, és persze hozza el még két barátját is”

– tette hozzá Balogh Tímea.

Egészen augusztus végéig tart a fesztivál

Augusztus 6-án Budapesten, a Népszigeten a Carson Coma ad különleges akusztikus koncertet. Sokunk több ezer emberrel együtt, a dugig megtelt Budapest Parkban bulizott utoljára együtt zenekarral, most azonban egy teljesen más, bensőségesebb hangulatú koncertre számíthatnak a látogatók.

„A Kabin része a Népszigetnek az a hely, ahol mindig nagyon látványos a naplemente. nagyon jó a tér, egészen biztos, hogy ez az eseményünk is különleges nyári élmény lesz”

– meséli Balogh Tímea. A következő hétvégén, augusztus 12-én egy ettől merőben eltérő programra hívja az érdeklődőket a Telekomosok Fesztiválja: az ország legkevésbé fényszennyezett részén, a Hortobágyon lehet majd megcsodálni a csillaghullást.

„Ez a állomás nem a buliról, hanem az életre szóló kalandról szól majd. A festői és vadregényes pusztai táj már önmagában is élményszámba megy, de mi egész napos programokkal töltjük majd meg a Pusztai Állatparkot. Este pedig, amikor előbukkannak a csillagok, kifekszünk plédekkel a fűbe és csodáljuk a perseidákat, miközben a handpan éteri hangja szolgáltatja majd az aláfestő zenét a csillaghulláshoz.”

Jön még a Carson Coma izgalmas koncertje, és siófoki buli is. Fotó: Soós Bertalan

Augusztus 19-én pedig  a nyárbúcsúztató jön Siófokon egy vízben épített, lebegő tánctéren.

“A Telekomosok Fesztiválja sorozat egy nagyon hangulatos estével zárul majd a Bamboo wakeboard pályánál, amikor a vízben álló színpadon és körülötte a vízben is lehet majd táncolni olyan DJ-k zenéire, mint Rax?, Treehouse crew, Mirmur, Jaffa Surfa, vagy Vedat Akdag. Úgyhogy annak, aki azon a hétvégén valahol a környéken pihen, érdemes lesz eljönnie, hogy velünk zárja a nyarat”

– foglalta össze Balogh Tímea. 

A Telekomosok Fesztiváljára a jegyeket a Telekom alkalmazásában tudsz igényelni, a bulik pontos programjáról pedig a linkeken találsz több infót.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,590KedvelőTetszik
2,998KövetőKövetés
1,960FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók