Hirdetés
Hirdetés

Ünnepi kiadást kap a Cure klasszikus, Wish című lemeze

Bár a Cure évek óta ígért, de soha meg nem jelenő új lemezéről még mindig nincsenek érdemi információk, a rajongók ma örülhetnek egy szintén régóta várt jó hírnek: az idén harmincéves Wish nagylemez sokak örömére ősszel újra a boltokba kerül remaszterizált és kibővített formában. A friss bejelentés után mától előrendelhető a lemez CD-n, tripla CD-n, kazettán és bakeliten, illetve ezek kombinációjában, a szállítás és bolti megjelenés október után várható.

Ahogy az ilyen újrakiadások esetében elvárható, rengeteg extra anyagot pakoltak az eredeti lemez mellé, mely főleg a 3 CD-s kiadványt teszi ellenállhatatlanná. Az eredeti album 12 dala mellett a másik két korongon olyan ritkaságok sorakoznak mint album dalok és kislemez B-oldalak demói (a három kislemezen eredetileg helyet foglaló hat darab B-oldal érdekes módon nem került fel erre az új kiadványra), további, eddig kiadatlan instrumentális demók, kibővített remixek és nem utolsó sorban a gyűjtők által igazi kuriózumként számon tartott Lost Wishes kazetta négy dala.

A kazetta formátum reneszánszát meglovagolva a Lost Wishes egyébként stílszerűen újra hozzáférhető lesz kazettán is, limitált példányszámba persze. És természetesen lesz szép old-school fekete kétlemezes bakelit variáns is. Egyelőre picture disc-ről még nincs hír, bár az utóbbi években Robert Smith kimondottan előnyben részesítette ezt a formátumot. Külön piros pont, hogy az egy CD-s standard remaster jelenleg mindössze hat fontért előrendelhető. Ennyi pénzért mindenkinek érdemes beszerezni ezt a remek albumot, amivel kapcsolatban nemrég nyafogtunk is kicsit, de úgy tűnik, érdemes volt:

Mikor jelenik meg végre díszdobozban a The Cure egyik legfontosabb lemeze? – 30 éves a Wish

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

37,624KedvelőTetszik
2,971KövetőKövetés
1,360FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók