Hirdetés
Hirdetés

Unexpected – Nézd meg a Kaltenecker – Markó duó debütáló videóját!

kaltenecker-marko_press.jpg

Alig jelent meg a Special Providence ötödik albuma, a zenekarból ismert Markó Ádám és Kaltenecker Zsolt máris egy friss formációval jelentkezett, melyben tovább folytatják a kísérletezést, ezúttal az elektronika és a pszichedelikus rock határmezsgyéjén. Debütáló dalukhoz, az Unexpectedhez egy videót is készítettek, mely a hajtás után meg is nézhető. Aki kíváncsi arra, milyen az, amikor ilyen stílusú zenét élőben, hangszerekkel adnak elő, olvasson tovább!

Markó Ádám a következőket mondta el a projektről:

A duó különleges zenei utazásra invitálja a hallgatókat: a pszichedelikus rocktól a trip-hop-on át a technoig számos elektronikus zenei stílus kerül megidézésre teljesen élőben, billentyűs hangszereken és dobszerelésen. Ez a minimál felállás nagy kihívás, ugyanakkor jó lehetőség is a két zenész számára, hogy a közönség által talán kevésbé ismert oldalukat is megmutassák. Zsolt különleges, témáktól, szólóktól teljesen függetlenített balkéz basszusai ebben a formációban érvényesülnek leginkább, és nekem is van lehetőségem arra ebben a formációban, hogy a megszokottnál intimebb, szabadabb hangulatban, ugyanakkor szólisztikusabban doboljak. A duó Zsolt szerzeményeit játssza.

A felvétel a Supersize Recordings stúdióban készült Horváth Attila vezetésével, a videót Rosta A. Márk készítette. További információk a Kaltenecker – Marko Facebook-oldalán! 

kaltenecker_marko.jpg

A posztot a Cseh Tamás Program keretében az NKA támogatta:

cstp_logo.jpg

Advertisement
38,856KedvelőTetszik
3,021KövetőKövetés
2,230FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló