Hirdetés
Hirdetés

Undisposed Entanglement – Premieren a Rivers Ablaze új videója

Október 13-án jelenik meg a Rivers Ablaze új nagylemeze, amihez egy videó készült ízelítő gyanánt. Ezt Lerch Péter és a Carbon Head Production csapata álmodta meg, a következő gondolatmenet vonalán:

„A klip vizuális része a modern világ információs kakofóniájának fullasztó hatása elől menekülő emberről szól, aki mintha konstans egyszerre hallaná a város zaját, minden telefonbeszélgetést, chat üzenetet, tv adást, egybefüggő, fülsiketítő zajként. A teste pedig egyszercsak elkezdi mindezt kivetni magából, szó szerint kábeleket, telefont, elektronikai eszközöket, pénzt öklendezik fel. Ezen megtisztulás után különös szeánsz szerű utazásra indul, ahol elhullott csontokat, rongyokat talál, míg végül visszajut ösztönös mivoltához, eggyé válik a természettel, állati gesztusokat tesz, majd egy spirituális sámáni táncba kezd a tűz körül.”

Hirdetés

A videó:

A fenti gondolatmenet amúgy a lemez koncepciójába is belefonódik:

„Egy emberfeletti intelligenciával rendelkező, de alapjaiban az emberi romlásból, sötétségből és gonoszságból fakadó Entitás csillagászati mértékű, összekötött elmék kollektív végtelen hálóját, ezáltal létrehozni egy tényleges Mindenütt Jelenlévő (Omnipresent) lényt, akiről azt gondolja, Ő lesz majd az értelem megmentője, az összes tudás és bölcsesség hordozója, az igazi „Mindenható”. Hamar rájön viszont, hogy amit létrehozott az valójában a végtelenül terjedő őrület és káosz; a megfékezhetetlen, kozmikus, mindenhová elérő Halál.”

Lemezmegjelenés: Október 13., lemezbemutató koncert: október 21. Dürer Kert Kisterem

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

39,003KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,870FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók