Hirdetés

Újrakiadást kapott Prince Sign “☮” the Times című lemeze, amit most meg is lehet nyerni

A Sign “” the Times 1987-ben jelent meg. Ez volt a kilencedik Prince-stúidóalbum, és ez volt az első, amit a the Revolution nélkül vett fel. És a közmegegyezés szerint ez az egyik legjobb Prince-lemez, amivel nem is vitatkozunk.

Szóval ez kapott most egy hatalmas újrakiadást, ami nem csak az 1987-es dalokat tartalmazza, hanem Prince hagyatékának további 63 kiadatlan felvételét is megtalálhatjuk rajta. Olyan eddig sosem hallott felvételek kerültek fel, amiket a legenda 1979 és 1987 között rögzített.

A Sign “☮” the Times újrakiadása a következő formátumokban lesz elérhető: 2 CD, 3 CD (limitált), 2 LP, 4 LP (limitált), 8 CD/DVD (limitált) és 13 LP/DVD (limitált). A 8 CD/DVD és 13 LP/DVD összesen 92 audio felvételt tartalmaz. Az öt eddig kiadatlan CD-ből három stúdióanyag, a másik kettő pedig Prince 1987-es, utrechti koncertjének teljes felvétele. A CD-hez és LP-hez csomagolt DVD Prince újévi koncertjét tartalmazza, amit 1987. december 31-én rögzítettek a Paisley Parkban, ahol még Miles Davis is felbukkant a színpadon. Mindkét gyűjtemény egy 12”-es dobozban lesz elhelyezve, melyhez 120 oldalas, keményfedeles könyvet is csomagolnak (ez többek között Prince fotósának, Jeff Katznek korábban nem látott fényképeit is tartalmazza).

Na és ezt (jobban mondva az újrakiadott, sima bakelitverziót) valamint pólókat lehet nyerni a lemez hazai forgalmazójától, a Magneotontól, amiről itt olvashattok bővebben.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

37,441KedvelőTetszik
2,900KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetésspot_img

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk