Hirdetés

Újrakezdeni – Premieren Stu33 új dala

Új dallal jelentkezett Máté István, művésznevén Stu33. Szokásos módon komoly mondanivalóval rendelkezik a szerzemény, amihez szintén szokásos módon kaptunk egy mély szöveget:

Vannak élethelyzetek, amikor akarjuk vagy nem, de rákényszerülünk! Az újrakezdés nem könnyű, és bármi is volt az oka, egy folyamat, ami valaminek a végét és egy újnak a kezdetét jelenti. Amikor szembesülsz vele, úgy érzed mintha sarokba szorítottak volna. Elindulsz egy új úton és mivel ismeretlen, szar és nehéz. Egy vándor, egy átutazó vagy és ahogy haladsz egyre több dolgot ismersz fel és értesz meg magadból.

A végén mikor visszatekintesz már ajándéként látod az egészet, magadba hordozod és részedé válik. Több leszel és olyan értéket képviselsz, ami személyes és csak a tiéd, ebből tudsz meríteni és újra adni.

És ennek mindig van ideje!

A valósággal szembesülni egy vad és bátor dolog! Ugyanis sokszor mások akarunk lenni, mint ami valójában vagyunk. Amint erre ráeszmélünk, piszkosul megszaggat! A valóság fáj! Hiszen lehet, soha nem lesz olyan amilyennek elképzeltük, vagy nem abban a formában valósul meg, amiben vártuk. De meglátni a másik oldalt egy igazán felszabadító érzés. Ráébredni a valós értékeinkre, amiben/amivel szépek és nagyszerűek vagyunk, ami nem idea, nem álom és lehet a mai mainstreamben nem túl vonzó, felkapott és annyira értékelt. Ettől függetlenül amikor elkezded magadban becsülni és elfogadni, azt gondolom akkor tud igazán összeforrni minden.

Ez az igazi KINCUGI!(törött kerámia javításának japán művészete, porított arannyal)

A filózofiája, hogy elfogadja a hibásat vagy tökéletlent.

Ezt tovább gondolva, arra jutottam, hogy talán ilyen az emberi szív is. Az életünk során számtalanszor összetörik, de ha “aranyat” használunk hozzá, akkor az képes újra összeforrni és ettől sokkal nemesebb, értékesebb lesz, mint valaha. Vagyis az életünk a sebeinktől, az összetört/összeforrt valónkkal együtt óriási érték.

A dal:

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,020FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk