Hirdetés
Hirdetés

Újra Vagabond Korzó Dunaharasztiban

Június 3-án, szombaton immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre Dunaharasztiban a Vagabond Korzó összművészeti és gasztrokulturális fesztivál.
A helyi civilek kezdeményezéseként, nonprofit egyesületi háttérrel működő eseményhez szükséges kondíciókat évről évre vállalkozók, cégek, civilek és a helyi önkormányzat segítségével biztosítják a szervezők. Alapgondolatuk: ki kell vinni a művészeteket az utcákra, szeretnék összehozni, megismertetni az alkotást, az alkotót és a folyamatot a közönséggel. A rendezvény, akár az elmúlt esztendőkben, ezúttal is ingyenes!

Az idei év mottója: Vissza a városba! – nemcsak a nemrégiben elhunyt legenda, Török Ádám legismertebb dalának címére utalva. Hiszen az elmúlt két évben a Duna-parton a Sport Szigeten zajlottak az események, ez évben azonban ismét a város utcáira, tereire költöznek a programok.  Kilenc helyszínen, mintegy 30 produkció lesz látható és hallható, fellép többek között a Besh o droM (a képünkön), Long Story Short, Biomadár, Badár Sándor, Szekeres András, Fekete Jenő, Üllői Úti Fá:k, Prosectura, Marlboro Man, Stukker és a The Mojo.

A széles spektrumú zenei kínálat mellett családi programok, gasztrokulturális élmények várják a látogatókat. Délelőtt 11 órától. breaktánc olimpiai selejtező, néptánc flashmob, kerítésgaléria, osonó fotók, valamint az ínyencek számára mini kraft fesztivál, pálinka- és borházak, ízletes harapnivalók teszik változatossá a felhozatalt.

További információ:

www.vagabondkorzo.com

https://www.facebook.com/Vagabond-Korz%C3%B3-100915382230064

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,578KedvelőTetszik
2,997KövetőKövetés
1,960FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók