Hirdetés
Hirdetés

Újra összeáll az eredeti Biohazard

Gyakorlatilag a Dynamo (és a Brutal Assault) fesztivál jelentette be, hogy újra összeáll az eredeti Biohazard, tehát Billy Graziadei gitáros-énekes, Bobby Hambel gitáros, Danny Schuler dobos és Evan Seinfeld basszusgitáros-énekes.

Hirdetés

A legendásnak is mondható New York-i metálos, hiphopos hardcore-zenekar 2016 óta teljes csendben van. Akkor rúgták ki a csapatból Scott Roberts basszusgitáros-énekest, aki öt évvel korábban szállt be Seinfeld helyére.

Hivatalosan nem oszlottak fel ezután, de Hambellről és Schulerről semmilyen hír nem érkezett, Graziadei BillyBio név alatt csinált egy szólózenekart, illetve összehozta a Powerflo nevű supergroupot. Seinfeld pedig folytatta a 2000-es évek első felében elkezdett pornós karrierjét, majd csinált egy ilyet három évvel ezelőtt, ledöbbentve minden egykori Biohazard-rajongót:

Azóta ő is teljesen eltűnt (zeneileg legalábbis biztosan), és egyedül Graziadei beszélt a zenekarról, ő viszont úgy, hogy az valóban nem oszlott fel, és ha elérkezettnek látják az időt, akkor újra aktivizálják magukat, és akár lemezt is készítenek. Úgy tűnik most jött el az idő.

A legutóbbi Biohazard-lemez amúgy tíz évvel ezelőtt jelent meg, és ez volt 1994 óta az első olyan album, amin az eredeti felállás játszott újra teljes létszámban, mivel visszatért Bobby Hambel gitáros. Az akkori turné ráadásul Budapestet is elérte, szóval meglátjuk jövőre lesz-e ismét Biohazard-koncert Magyarországon.

A zenekar egyébként még nem jelentett be semmit, de a fesztiválplakátok elég egyértelműek.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,980KedvelőTetszik
3,058KövetőKövetés
3,800FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók