Hirdetés
Hirdetés

Újfajta zenei képzés Magyarországon

Magyarországon is elindult a School of Entertainment and Technology (SET) új, hazai és nemzetközi szakemberek gyakorlati tapasztalataira épülő, félig virtuális oktatási rendszere. Magyarországon elsőként a hangtechnikus-tanfolyam kezdődött el, de a nagy érdeklődésre való tekintettel április elsejével az újabb hangtechnikusin felül elindítják a médiazeneszerző-kurzust is. A jövőben más tanfolyamokra is lehet majd számítani, mint például zenei és kultúrmenedzser, honlapszerkesztő-webdesigner.

Az iskola 2008-ban indult Németországból, azóta viszont már olyan városok csatlakoztak Erdinghez és Berlinhez, mint Köln, Bécs, Bern, Prága, Budapest, Moszkva. Magyarország volt az első ország (Csehország mellett), ahol nem német nyelven indult az oktatás.

A tervek szerint 5 éven belül Európa összes nagyobb városában megnyílnak a SET-képzések, a 10 éven belüli cél egy egész világot behálózó SET-school oktatási, és kapcsolatrendszer kialakítása. További terjeszkedési célpontok: London, Brüsszel, Párizs, valamint Olaszország, Spanyolország és az Egyesült Államok.

A tanfolyamokról röviden:

  • alacsony létszám (max 12 fő/tanfolyam). Ez lehetővé teszi a személyre szabott foglalkozásokat.
  • Az internetes platformon, amely lehetővé teszi a tananyaghoz való bármikori hozzáférést, összetett PDF tananyagok, videók (screen-capture és leforgatott képanyagok), interjúk, interaktív e-learning anyagok, fórumok, és cyber-tanterem található.
  • Minden tanuló saját maga osztja be az idejét. A kurzusok munka mellett is elvégezhetőek.
  • Gyakorlati fázisok: Kéthavonta 3 napos gyakorlati hétvége, tapasztalatgyűjtés professzionális stúdiókban (zenei, filmes, élő koncert, stb.), az éppen aktuális tananyagnak megfelelő tapasztalt szakember vezetésével.
  • 12 naptári hónapos tanfolyamok. Minden hónapban új tananyag és feladatok várják a tanulókat. Minden hónap végén záró teszt, amellyel mindenki követni, tesztelni tudja saját fejlődését.
  • az internetes platform fórumain keresztül az iskola összes (nemzetközi) diákjaival kapcsolatot lehet teremteni.

Bővebb információ a tanfolyamról és jelentkezés a honlapon: www.set-school.hu

Advertisement
39,010KedvelőTetszik
3,066KövetőKövetés
4,620FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló