Hirdetés
Hirdetés

Újdonságokkal kibővítve ismét kiadják Michael Jackson Bad című albumát

michael_jackson_-_1987_bad.jpgEddig be nem mutatott koncertvideóval és egyéb újdonságokkal kiegészítve szeptemberben ismét kiadják Michael Jackson negyedszázados, Bad című albumát. Ez lesz az első teljes lemez a poplegenda zenei katalógusából, amely 2009-ben bekövetkezett halála óta a boltokba kerül – jelentette be Jackson lemezcége és hagyatékának kezelője. A Bad 25 deluxe doboz szeptember 18-án kerül forgalomba az album megjelenésének 25. évfordulója alkalmából. A születésnapi kiadvány olyan demókat és dalokat is tartalmaz, amelyek nem kerültek végleges változatban az eredeti korongra. Jackson ezeket a dalokat is a lemez felvételekor énekelte fel.

A díszdobozban egy új koncert-DVD is helyt kap, amelyen Jackson 1988-as londoni Wembley stadionbeli fellépése látható. A sztár Károly herceg és Lady Diana tiszteletére énekelt a több mint hetvenezres rajongótábor előtt. A felvétel az elhunyt zenész személyes gyűjteményéből került elő, és hagyatékának gondozói szerint csak egyetlen példányban létezett, kifejezetten a popsztár saját használatára készült.

A Bad két Grammy-díjat nyert, és világszerte több mint 45 millió példányt vásároltak meg belőle. A rajongók érdeklődésének felcsigázására az énekes lemezcége az Egyesült Államokban már június 5-én előrukkol az újra megjelenő album I Just Can’t Stop Loving You című számával.

Advertisement
38,995KedvelőTetszik
3,061KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló