Hirdetés
Hirdetés

Újabb Twitter-rekordot állított fel Lady Gaga

Egy ideje nem volt különösebben nagy rekordja Lady Gagának, úgyhogy a művésznő biztosan rendkívül boldog lehetett a minap, amikor követőinek száma átlépte a 18 milliót a Twitteren. Ennyi még soha senkinek nem volt a meghatározó mikrobloghálózaton, ráadásul a második helyezett Justin Bieber több mint másfél millióval van lemaradva tőle. 2010 nyaráig egyébként Britney Spears volt a legkeresettebb a rendszerben, őt akkor 5,7 millió követővel előzte meg Gaga, mostanra pedig már ennek háromszorosát is meghaladja követőinek száma. A világ tíz legnépszerűbb Twitter-userei között egyébként javarészt énekesnőket találunk, de van köztük politikus is, természetesen Barack Obama.

Lady Gaga természetesen a Twitteren kommentálta rekordját, és főleg azon volt ledöbbenve, hogy mennyire elképesztő ez a 18 millió ahhoz képest, hogy néhány éve még szinte alig követte valaki.

Az énekesnő egyébként nem csak a második helyezett Biebertől húzott el nagyon, a harmadik Katy Perryt több mint 4 millióval előzi, a negyedik Shakirát pedig már majdnem öt és fél millióval. Előbbinek 13,9, utóbbinak 12,6 millió követője van a közösségi oldalon. Shakirát egyébként bármikor megelőzheti az ötödik Kim Kardashian a maga 12,5 millió olvasójával, és ott van mögöttük rögtön az idén már csak hatodik Britney is, úgyhogy itt éppen nagyon kiélezett verseny zajlik, Rihanna pedig Obamával vív fej-fej mellett harcot.

A Twitter tíz legnépszerűbb felhasználója közül egyébként majdnem mindenki nő és a szórakoztatóiparban dolgozik, kivételt csak Justin Bieber jelent, mert ő, ha minden igaz, férfi, valamint Barack Obama, aki meg ugye emellett az Egyesült Államok elnöke.

Íme a pontos lista:

1. Lady GaGa – 18 millió
2. Justin Bieber – 16,4 millió
3. Katy Perry – 13,9 millió
4. Shakira – 12,6 millió
5. Kim Kardashian – 12,5 millió
6. Britney Spears – 12,4 millió
7. Rihanna – 11,9 millió
8. Barack Obama – 11,9 millió
9. Taylor Swift – 10,4 millió
10. Selena Gomez – 9,6 millió

Advertisement
39,009KedvelőTetszik
3,063KövetőKövetés
3,860FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló