Hirdetés
Hirdetés

Újabb dal Ozzy pénteken megjelenő lemezéről Post Malone vendégszereplésével – It’s a Raid

ozzy_om.png

Új dal érkezett Ozzy Osbourne holnap megjelenő Ordinary Man című lemezéről, It’s a Raid címmel. A kifejezetten spontán módon, rövid idő alatt összerakott albumról eddig megjelent számokat már alaposan dokumentáltuk a Lángolón, ahogy az utóbbi hetekben a rengeteg Ozzy-val kapcsolatos hírt is sajnálatos betegsége, és az épp tegnap lemondott turné kapcsán. Bár a korábban megjelent Straight To Hell és az Elton John közreműködésével készült címadó kapcsán továbbra is csak a legjobbakat mondhatom, a most nyilvánosságra hozott számot minden tiszteletem mellett és nagyon nehéz szívvel, de sajnos kénytelen vagyok alapos mellélövésként értékelni.

Az It’s a Raid hallhatóan az anyag pörgősebb, mondhatni rock ‘n rollosabb oldalát hivatott erősíteni, de – jobb jelző híján – egyrészt túlságosan sűrű benne a szónikus köd ahhoz, hogy igazán nagyot üssön, amit főként a nagyon művi, műanyagízűre torzított húros hangszerek okoznak, másrészt Ozzy éneke már-már önparódiába hajlóan esett áldozatául a stúdiótechnikának ebben a szerzeményben – csak sejteni lehet a sok vocoderrel és/vagy autotune-nal megrajzolt vokálsávból, mit is énekelhetett eredetileg. Meg hát maga a dal is meglehetősen butácska zeneileg és szövegileg egyaránt, kezdő garázszenekarok szoktak ilyen témákat összerakni, amikor nagyon tökös, lázadó rockszámot, netán poénos punknótát akarnak írni, de leginkább még csak az egyes-hármas ujjal riffelésre futja. Kár érte.

Mielőtt bárki azzal vádolna, hogy ásatag, múlt században rekedt őskövületek vagyok, és csak azért mondom ezt, mert ebben a dalban Post Malone is szerepel, hadd jelentsem ki, hogy az ő közreműködésével van itt a legkevesebb gond, persze Chad Smith dobolása mellett. Remélhetőleg a teljes anyagra inkább a korábban kihozott dalok színvonala lesz jellemző. Ettől függetlenül simán lehet, hogy sokaknak bejön majd a dal fésületlensége, és a lemez fénypontjai között emlegetik majd, meg az is, hogy pont a hozzám hasonló sznob tintanyalóknak szól a dal végén hallható “Fuck You All!!!” A legjobb, ha meghallgatjátok! 

spot_img

Kommentek

[gs-fb-comments]
37,438KedvelőTetszik
2,929KövetőKövetés
1,120FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló