Hirdetés

Újabb nevek a SZIN-en – A7S, Russkaja és több mint harminc hazai előadó a most bejelentett fellépők között

A Russkaja és A7S képében két nemzetközi fellépővel, rajtuk kívül pedig több mint harminc hazai előadóval bővült az idén augusztus 24 és 27 között megrendezett Szegedi Ifjúsági Napok korábbi hírek alapján is nagyon erősnek ígérkező zenei kínálata.

Alexander Michael Tidebrink Stomberg, aki A7S néven vált világszerte ismertté, Breaking Me című számával végig szántotta az európai toplistákat A svéd producer, dalszerző-énekes augusztusban a SZIN-en mutatkozik be a magyar közönség előtt.

“Kiállunk a szeretet, az egység és az emberség mellett. A Russkaja zenekar továbbra is a békét képviseli és mi azt mondjuk: állítsuk meg a háborút Ukrajnában!

– írja honlapján a fergeteges ska-punk zenéjével ezúttal Szegedre érkező Russkaja. A zenekar saját bevallása szerint olyan hatást kelt, mintha egy vodkával töltött szputnyikhoz kötözték volna a hallgatót. Az Ausztriában élő csapat jelenleg is a világot járja, saját dalaik mellett pedig olykor mások szerzeményeit, ezúttal például Avicii dalát is feldolgozzák.

A hazai zenekarok és előadók közt a most bejelentett csomagban ott van a Halott Pénz, a Magna Cum Laude, Valmar, Metzker Viktória, Dorogi Péter egy debütáló koncerttel, KKevin, Kies, a Margaret Island, az Ivan and the Parazol, a Nemazalány x Sofi, az Analog Balaton, az Aurevoir, Burai, Joerjunior, a New Level Empire, Paulina, a Szabó Balázs Bandája, The Biebers, a Vad Fruttik, a 4S Street, Bruno & Spacc, a Hűvös, a Kultúrkör, Miskovits, Tóth Andi, a Random Trip, a Necc Party, Beton.Hofi, Ganxsta Zolee és a Kartel, G.W.M., a Hősök, LilG, Lmen Prala valamint a Paddy and the Rats.

A napi bontás már elérhető a  SZIN weboldalán, eszerint – nemzetközi sztárokat tekintve – szerdán Rag’n’Bone Man és a Russkaja indít, csütörtökön jön majd Tom Grennan, pénteken Alle Farben és a most bejelentett A7S lép színpadra, szombatra pedig érkezik Jason Derulo és természetesen minden nap a hazai zenei élvonal legjobbjai.

A SZIN továbbra is a legzsebbarátabb szezonzárót ígéri, a napijegy például mindössze 12.900 Ft. A legfiatalabbaknak – 10 éves alatt – ingyenes a belépés, a 10-15 éves fiatalok pedig egy rendkívül kedvezményes, 6.990 forintos belépővel élhetik át első fesztiválélményüket. Már kempingjegy is kapható, 2.800 Ft-ért, ezenkívül elérhető a SZIN+ csomag, amivel – az alapjegy mellé váltott kiegészítő ellenében -különböző ajándékok és szolgáltatások járnak.

2022 nyárzáró fesztiválján főtámogatója az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. illetve az MVM Démász Áramhálózati Kft. és az MVM Égáz-Dégáz Földgázhálózati Zrt. További információk a fesztivál Facebook-oldalán! 

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk