Hirdetés
Hirdetés

Újabb dalok Ziskó Olivér Global Warning című albumáról

December elsején jelenik meg Ziskó Olivér Global Warning című albuma. A múlt hónapban közzétett 21st Century Shock után most két újabb videó érkezett, melyek a Hoax és a Controlled Substance című dalokhoz készültek.

Hirdetés

A szerző így mutatta be a most debütáló szerzeményeket:

„Hangulati szempontból a Hoax a lemez legdrámaibb szerzeménye. Szimfonikus zenekari plug-ineket is használtam a dalszerzéskor. Vannak benne részek, amiket Stravinsky Tavaszi áldozata inspirált, ezeket a hatásokat pedig dubstep és drum and bass dobolással kapcsoltam össze. Ez az első videó, amiben nem a dobolást és a közreműködő zenészeket filmeztük, hanem egyszerűen összevágtunk rá egy koncertvizuált, ami szerintem elég jól alátámasztja a zene hangulatát.”

„A Controlled Substance-ben a lemez egy újabb vendége, Gudics Martin basszusgitározik, a dal közepére került egy hangulatos szóló is. Nagyon jó a sound Martinnál. Miski Ádám barátommal közösen írt dalról van szó. Egész más a hangulata, mint az előzőnek. A záró dobtéma egyben a lemez legnehezebb groove-ja, editálás nélküli ghost note-okkal.”

Az album, és a most közétett két dal hangmérnöke Scheer Viktor volt. A Global Warning megjelenése előtt közvetlenül várható egy újabb videó a Rise Up-to the Mid-Alpha Level című számhoz, valamint a Renewal, ami egy érdekes kooperáció lesz az Anima Sound System két tagjával. A lemez már előrendelhető a kiadó weboldalán, akár csomagban is az előző, „Csodaszarvas” című albummal.

További információk Ziskó Olivér Facebook-oldalán. Korábbi interjúnkat itt olvashatod

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,981KedvelőTetszik
3,056KövetőKövetés
3,810FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók