Hirdetés
Hirdetés

Új márkát mutat be a Meinl – Itt a Meinl Stick & Brush

meinl_stick_brush.jpg

A Meinl büszkén jelenti be új, széleskörű dobverő, dobseprű, mallet ütő és multi-rod verő kínálatát. A csúcsminőségű dobverők Németországban készülnek, észak-amerikai Hickory és juharfa felhasználásával. A verők súly és hangmagasság szerint precízen párosítva kerülnek forgalomba. Elérhető kategóriák: standard, hybrid, heavy, big apple és concert. Minden széria egyedi karakterisztikával rendelkezik, a kínálat gyakorlatilag az összes zenei stílust lefedi.

A felhasznált alapanyagokat tekintve széles skálán mozgó Meinl multi-rod verők, dobseprűk és mallet ütők között minden dobos és ütőhangszeres megtalálja majd kedvencét. Udo Heubeck, a Meinl general managere így beszélt az új termékcsoportról:

A Meinl történelemkönyvének régóta része a magas minőségű dobverők gyártása. A ’80-as évek közepe és a ’90-es évek eleje között kínálatunk részei voltak a hickory, juhar és tölgyfa dobverők. Globálisan nézve, most jött el az ideje, hogy életre hívjuk legújabb márkánkat, a Meinl Stick & Brush-t. Bízunk benne, hogy a dobos társadalom számára inspiráló lesz a kínálat, és sokuk dobjátékát emeli majd új szintre.

További információk a Meinl Stick & Brush weboldalán, és a Meinl Cymbals & Percussion Magyarország Facebookján! Most pedig jöjjön egy friss videó a Meinl egyik közismert művészétől, Derek Roddy-tól, aki olyan zenekarokból lehet ismerős, mint a Hate Eternal, a Today is the Day, vagy a Nile. 

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló