Hirdetés

Új időpontban, május végén rendezik meg az idei Prolight & Sound kiállítást Frankfurtban

prolight_2019_02.jpg

2020-ban immár 25 éve annak, hogy először rendezték meg a Prolight & Sound kiállítást és vásárt, ami az elmúlt negyedszázadban a hang- és fénytechnikai szektor legrangosabb európai seregszemléjévé nőtte ki magát. Idén ugyanakkor a szokásos és korábban már beharangozott március végi időpont helyett pár héttel később, május 26. és 29. között tartják a rendezvényt. Ennek oka nem meglepő módon az Európában is terjedő koronavírus járvány, hiszen a szervezők érthető módon nem szeretnék kockáztatni sem a látogatók, sem a kiállítók egészségét, ezért inkább úgy döntöttek, későbbre halasztják a rendezvényt. A megváltozott időpont nem érinti sem a rendezvény helyszínét, sem annak időtartamát, az eddig megvásárolt jegyek pedig természetesen továbbra is érvényesek. Sajtóközlemény a hajtás után.

A Prolight & Sound szervezője, a Messe Frankfurt a következő közleményt adta ki a mai nap folyamán az idei kiállítással kapcsolatban:

A koronavírus fokozott európai terjedése miatt a Messe Frankfurt Vásárvállalat alapos tájékozódást és egyeztetéseket követően a Prolight + Sound 2020 szakvásár elhalasztása mellett döntött. A Messe Frankfurt számára kiemelt fontosságú a kiállítók, látogatók, ügyfelek és alkalmazottak egészsége. A nemzetközi szórakoztató technológiai szakvásár új időpontja: 2020. május 26-29. A látogatói belépőjegyek továbbra is érvényesek.

A Covid-19 folyamatos európai terjedése szükségessé tette a helyzet átértékelését. A vásárvállalat a frankfurti városi egészségügyi hivatallal szorosan egyeztetve lépéseket kell tegyen annak érdekében, hogy ne érkezzenek beteg emberek Frankfurtba. A hatóságok a jelenlegi helyzetben a szakvásárok magas kockázatú régiókból érkező résztvevőinek több lépcsős egészségügyi felülvizsgálatát követelik meg, amit a Messe Frankfurt Vásárvállalat csak aránytalan ráfordítással képes teljesíteni. Ezen kívül sokasodnak az utazási korlátozások, amelyek megnehezítik mind a potenciális látogatók, mind pedig a kiállítók részvételét a szakvásáron.

„A jelenlegi helyzet komoly kihívást jelent a világ minden vásárvállalatának. Sajnáljuk, hogy a Prolight + Sound 25. évfordulója nem a korábbi tervek szerint alakul. Ugyanakkor örömmel vettük, hogy az iparág számos vállalata kihangsúlyozta a szakvásár mielőbbi megrendezésének igényét, hogy bemutathassa termékeit és fejleszthesse üzleti tevékenységét” – mondta Detlef Braun, a Messe Frankfurt Vásárvállalat Igazgatótanácsának tagja.

A hír a vásár honlapján is olvasható: www.prolight-sound.com

További információk a Prolight + Sound weboldalán és Facebookján. A tavalyi kiállításról készült beszámolónkat itt olvashatod!    

Kommentek

37,440KedvelőTetszik
2,901KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló