Hirdetés
Hirdetés

Új helyszínen debütál a Campus a Rasmus-szal

Elhagyja eddigi helyszínét a Campus, mivel idén először áthelyezik a fesztivált a debreceni Nagyerdőbe. A Nagyerdei Stadion régebben számos sportesemény, koncert, és salakmotor-verseny helyszíne volt, ma pedig a híres Virágkarneválok központi színtere. A Campus Fesztivál központi eseményei zajlanak majd itt a PEPSI Nagyszínpadon, a CAMPUS Arénában, a T-Mobil Caféban és a Maláta Bárban.

A stadion mellett helyezkedik el a híres debreceni Víztorony, amely általában elzárt terület még a debreceniek előtt is, a fesztivál ideje alatt viszont programok zajlanak majd itt is, sőt kilátóként működik.

Sátrazni majd a stadion északi kapujától 100 méterre található régi nagyerdei kempingben lehet majd, de a rendezvény területétől néhány száz méterre, gyalogosan is csupán10-15 percnyire több ezernyi kollégiumi férőhely, szállodai szoba található.

Persze ez még nem elég, ugyanis programokra is szükség van egy fesztiválhoz, így a szervezők meghívták a finn tinikedvenc Rasmust, a norvég rap duót, a Madcont, és a frankfurti DJ-t, Shantelt. Persze a megszokott Magyar fellépőket is üdvözölhetjük majd Debrecenben, de a program még korántsem teljes, úgyhogy érdemes nézegetni a júliusi rendezvény honlapját is.

Advertisement
38,982KedvelőTetszik
3,057KövetőKövetés
3,800FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló