Hirdetés
Hirdetés

Új Entombed-lemez jöhet az eredeti dalszerző trióval?

originalentombedcloseuptable_638.jpg

Nem, nem Entombed A.D., hanem Entombed. A svéd bíróságon ugyanis eldőlt, hogy minden márkanévvel kapcsolatos jog Nicke Andersson dobost valamint Ulf Cederlund és Alex Hellid gitárosokat illeti. Azaz úgy tűnik, hogy Lars-Göran Petrov énekes végleg ki lett rakva az Entombedből. Az nem tiszta, hogy most akkor mi lesz a Petrov vezette Entombed A.D.-vel, aminek 2014-ben megengedte a bíróság, hogy ezzel a változtatással folytathassa ezen a néven a zenélést.

A nyertes trió egyébként nagyon örül, hogy végre tisztázódott a dolog, mert így minden akadály elhárult, hogy nagy lendülettel belecsapjanak a közös zenélésbe. Ez a nyilatkozatuk szerint nem csak koncerteket, hanem stúdiófelvételeket is takar, ami igen nagy szó lenne. Ők hárman felelnek ugyanis a svéd death metal több alapművéért is, illetve az 1993-as Wolwerine Blues anyagukkal nagyjából a death ‘n’ rollért is, de többek között a Hellacopters frontemberként is ismert Andersson 1997-es kiszállása óta nem írtak együtt dalokat. Az 1991-es Clandestine című alaplemezüket konkrétan Andersson énekelte fel Petrov helyett, nem véletlen, hogy két vendégzenésszel kiegészülve már elő is adták ezt az albumot az elejétől a végéig. Szóval pontosabb információk nincsenek, de már ez is eléggé felcsigázhatja a rajongókat.

Tavaly ősszel egyébként egy Svédország ls Finnország között közlekedő hajóra pakolt fesztiválon fellépett a trió, kiegészülve a dobos féltestvérével, Robert Andersson énekessel illetve Edvin Aftonfalk basszusgitárossal, illetve két dal énekelt az 1991-es Crawl című EP-n szereplő Orvar Säfström is.

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló