Hirdetés

Új zenehallgatási élményeket ígér a Youtube Music

A Youtube Music nem keverendő össze a klasszikus Youtube-bal, ez egy külön applikáció, amit egyrészt állandóan ajánlgat a Youtube, és amiről rendszerint azok is elfeledkeznek, akik egyébként előfizettek a szolgáltatásra. Na de majd most.

Bejelentettek egy csomó újítást, ami leginkább arra irányul, hogy ne a felhasználónak kelljen összeválogatni, mit szeretne hallgatni. Több személyre szabott mixet kínálnak majd, amit egyrészt még jobban személyre lehet szabni, és le is lehet tölteni, hogy a készüléken adatforgalom nélkül is elérhető legyen. A főoldalon olyan aktivitásokhoz ajánlanak zenéket, mint az edzés, a pihenés, utazás, vagy a fókuszálás, például munkához vagy tanuláshoz. A jó hír az, hogy ezt a kedvencekből, illetve a valószínűsíthetően nekünk tetsző dalokból pakolják össze.

Hét új válogatást és készítenek a felhasználóknak az algoritmusok, mindegyik a zenei ízlés más aspketusát fogja meg, és lesz egy nagy összesítő lista is, amiben a felhasználók ízlésének minden ága előjön. Ez azoknak lehet különösen tanulságos élmény, akiknél például a gyerek is az ő regisztrációját használja, így egymás után következhet a Bogyó és Babóca zenéje meg a Burzum. Illetve ajánl majd olyan zenekarokat és előadókat, amik az algoritmusok szerint érdekesek lehetnek. Vagyis összességében lassan azt csinálja, amit a konkurens zenei szolgáltatók már egy ideje tudnak.

A legutóbbi felmérések szerint míg a Spotify globálisan 286 millió előfizetővel rendelkezik, a Youtube Music előfizetőinek száma 2019 év végére 77 millióra emelkedett.

KOMMENT

Baromi nehéz munka, de megéri újra színezni a régi felvételeket?

A 6:3 meccs egy másodperce egy ember egy napi munkája. Közben amerikai történészek szerint a mesterséges intelligenciával színezett Youtube-felvételek történelemhamisításra alkalmasak.

PlayStation 5 helyett macskakaját és kávéfőzőt kapnak az emberek, és nem örülnek neki

És ők legalább kaptak valamit, ami nem egy üres doboz.
35,017KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
705FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

Tesztek

OnePlus 8T: az apró részletek teszik izgalmassá

Semmi világmegváltót nem ígér, mégis izgalmas a OnePlus telefonja.

Egyszerre telefon, tablet és kicsit notebook is – Teszteltük a Samsung legfrissebb összehajtható telefonját

Ennyi pénzt egy telefonért?! És ha azt mondjuk, hogy egy csúcstelefon, egy menő tablet és egy munkára tökéletes eszköz kerül ennyibe?

Nagyon furcsán kell irányítani a Huawei hangzásban is erős fülhallgatóját

Leteszteltük a Huawei Freebuds Pro-t, ami zajszűrésben nagy, egy májkrémes kenyér viszont rávilágít az Achilles-sarkára.

70 ezer forintos babszemet raktam a fülembe, de nem bántam meg

Jól el lehet szórakozni a Samsung Galaxy Buds Live fülhallgatójával, és nem csak azért, mert remek rajta a zene.

Szép is, okos is – Kipróbáltuk a Huawei Watch GT 2 Pro okosórát

A Huawei új órája rettenetesen szép, és nekünk pont elég okos is.
Audiópartnerünk

Baromi nehéz munka, de megéri újra színezni a régi felvételeket?

A 6:3 meccs egy másodperce egy ember egy napi munkája. Közben amerikai történészek szerint a mesterséges intelligenciával színezett Youtube-felvételek történelemhamisításra alkalmasak.

Dal a a folyamatos hiányérzetről – Premieren a Bulbs új videója

A klipet közvetlenül a tavaszi karantén előtt forgatták, így egy érdekes mementója lett a maszknélküli életünknek.

Wanted Podcast #20 // Dezső András és a Magyar kóla

Dezső András a hvg.hu munkatársa Magyarország egyik legismertebb oknyomozó újságírója.

Aki keres az talál- zenei relikviákat nyerhetsz a Vatera és a Lángoló közös játékán

(x) Szerdán indul a Vaterával közös kincskereső játékunk, amelyen két napon keresztül, naponta többször rejtünk el ajándékokat az online piactéren.