Új reality show indulna Ozzy Osbourne-nal, csak van egy kis probléma

Home To Roosts címmel tíz részes dokumentumsorozatot jelentett be a BBC, aminek főszereplője az Osbourne-család lesz, a témája pedig ahogyan arról a címből is köbvetkeztetni lehet, hogy Ozzy Osbourne visszaköltözik Angliába. Tavaly augusztusban jelentették be, hogy a sorozat hamarosan érkezik, ehhez képest se híre, se hamva az egésznek, de legalább mostmár kiderüét, hogy miért.

A BBC azt ígérte, hogy az új sorozat „vicces megindító és őszinte betekintést” nyújt majd az Osbourne-család új életébe az Egyesült Királyságban, de az őszinte, vicces és megindító tény az, hogy mivel nincs új életük az Egyesült Királyságban, így nincs mibe betekinteni sem. Van ugyanis egy kis bökkenő, ami pedig az, hogy még mindig nem sikerült eladni a házukat Los Angelesben. A zenészhez köthető források szerint „szörnyű ingatlanpiaci helyzet” uralkodik Los Angelesben, ráadásul az új házukat is fel kell újítani Angliában úgy, hogy az alkalmas legyen arra, hogy Ozzy a Parkinson-kórral kapcsolatos kezeléseit megkapja. Azonban más információk szerint nem szeretnék végleg feladni az életület Los Angelesben, és szeretnék ha maradna valamilyen otthonuk, igaz nem biztos, hogy az, amiben jelenleg is élnek.

„Nem tudom, hogy csinálják a Kardashianék”

Az MTV valóságshowja 2002 és 2005 között hatalmas sikert aratott, Ozzy, felesége Sharon, valamint gyerekeik, Kelly és Jack mindennapjait lehetett megismerni az epizódokból. Azonban nemrég egy interjúban Ozzy azt mondta, hogy a végére megőrjítette őket a dolog, és őszinte elsimerését fejezte ki a Kardashianék felé, hogy ilyen sokáig bírják. „Van rock and roll hírnév, ami elég intenzív, de ez az Osbourne-i szint ez annál is durvább. A gyerekek fizettek meg érte. Végül mindannyian drogoztak. Jack tiszta és kijózanodott abban a műsorban, Kelly szétcsúszott a műsorban, én összezavarodtam, Sharon pedig rákos lett” – foglalta össze, miért is érezték úgy, hogy abba kell hagyniuk az egészet.

Legutóbb még nem akart hazaköltözni

Lehetséges, hogy az is okozza a csúszást, hogy novemberben egy interjúban még azt mondta, hogy egyáltalán nem akar visszaköltözni Angliába. Sharon Osbourne, Ozzy felesége azonban azt mondta a Hello Magazinnak adott interjújában, hogy már nem érzi komfortosan magát az Egyesült Államokban, és bár mindig is kedvesen fogadták mindenhol, ő mindig is britnek tartja magát. És azt is megemlítette, hogy tudja, hogy a családja nem lelkesedik azért, hogy újra Angliában éljenek. Erre egyébként korábban Ozzy azt mondta, hogy ha a felesége Timbuktuban akar élni, akkor oda megy ő is. Hogy mi lesz a vége nem tudni, az azonban biztos, hogy a koncertek mellett egyelőre az új valóságshowról is le kell mondani.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,996KedvelőTetszik
3,062KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés