Hirdetés

Új fülhallgatót vitt a Jabra Berlinbe

A vezeték nélküli fülhallgatókban erős Jabra is bemutatta legújabb készülékét a berlini IFA vásáron. A Jabra Elite 5-öt a cég szerint azoknak készült, akik bárhol is vannak, tökéletes minőségben szeretnék élvezni a lejátszást vagy a telefonhívást.

A vég azt mondja, hogy a Jabra Elite 5 lehetővé teszi az emberek számára, hogy teljes mértékben az adott feladatra összpontosítsanak, amihez segítség az új, hibrid aktív zajszűrő (ANC), amelyet a Qualcomm QCC3050 Bluetooth chipkészlet hajt. A hibrid ANC visszacsatoló mikrofonokat használ a fül belsejében, és előrecsatolt mikrofonokat a külső oldalon. Az ANC teljesítmény ezért kevésbé érzékeny arra, hogyan helyezi el a fülben a készüléket, és megbízhatóbb zajszűrést biztosít szélesebb frekvenciatartományban.

Ezenkívül a Jabra Elite 5 lehetővé teszi, hogy magabiztosan fogadják a hívásokat, köszönhetően a hatmikrofonos hívástechnológiának, amelynek külső mikrofonjai folyamatosan aktívak, a belső mikrofonok pedig segítenek szeles időben. A cég szerint fülhallgató viselése során kiváló hangzást kapunk a 6 mm-es hangszórókból és a Qualcomm® aptX™ Audio, AAC és SBC kodekekből. Együttműködnek a Spotify-jal is, hogy a Spotify Tap Playback funkciót teljesen kihasználhassák a vásárlók.

A fülhallgatók diszkrét, kényelmes és kompakt illeszkedést kínálnak. Nemcsak divatos megjelenést, hanem zökkenőmentes élményt is biztosítanak az eszközökhöz és alkalmazásokhoz való egyszerű csatlakozás révén, megkönnyítve a munkát és a játékot. Testreszabható EQ-val is rendelkeznek, és bírják az esőt vagy a napsütést, mivel IP55-ös besorolásóak.

Azt ígérik, hogy 7 órás lejátszási idő is elérhető ,még bekapcsolt ANC mellett is, ami 28 órára növelhető, ha hozzávesszük a töltős tokot.

Calum MacDougall, a Jabra SVP alelnöke a következőket mondta:

„A mai rohanó világunkban csökken a figyelem, miközben nő a zaj, ami egyre nehezebbé teszi a fontos dolgokba való elmerülést. A Jabra megérti ezt az igényt, és megtervezte a Jabra Elite 5-öt, amely lehetőséget kínál a valódi összpontosításra, a kapcsolatteremtésre és a tiszta gondolkodásra. Ez a sokoldalú készülék tökéletes azok számára, akik szeretnének elmerülni a zenében, szociálisan orientáltak és virtuális kapcsolatban állnak egymással.”

A Jabra Elite 5 árai külföldön: 149 amerikai dollár, 149 font vagy 149 euró, magyar ár még nincs.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,988KedvelőTetszik
3,060KövetőKövetés
3,820FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Audiópartnerünk