Hirdetés
Hirdetés

Új felállásban folytatja a Lazarvs – Itt egy dal az augusztusban érkező lemezről

Hosszú hallgatás utánúj dallal jelentkezett a LAZARVS. A Scum az augusztus 18-án megjelenő, Blackest című ötödik nagylemezt vezeti fel, a hozzá készült videóban pedig már Balogh Attilát láthatjuk a basszusgitáros posztján, aki a Dungaree zenekarból lehet ismerős a közönségnek. A zenekar Prepelicza Zoltán távozásáról hivatalos közleményt adott ki Facebook oldalán.

“Az utóbbi fél évben magunkhoz képest viszonylag csendben voltunk. Ez részben azért is volt, mert minden erőnkkel az ötödik ‘Blackest’ című nagylemezünkön dolgoztunk, ami augusztus 18-án lát napvilágot! Borzasztóan izgatottan, vártuk ezt a mai napot, hogy végre megoszthassuk veletek is, a legjobb lemezünk egy kis darabkáját, amire rendkívül büszkék vagyunk. Eltelt 14 év, mindannyian nagyon sokat változtunk, és annak érdekében hogy tovább tudjunk menni ezen az úton veletek együtt, a zenekar és Prepelicza Zoltán útjai itt most elválnak. Szeretnénk neki őszintén, és hálásan megköszönni mindent, hiszen a testvérünk, és örökké a zenekar része marad. Nektek pedig rendkívül hálásak vagyunk a végtelen támogatásért, kérjük, fogadjátok szeretettel Balogh Attilát, a LAZARVS új családtagját.”

Hirdetés

A lemezt ismételten a zenekar mindenkori hangmérnöke, Bánházi Gábor készítette a Zengőkert Stúdióban, a lemez borítóját Kókai Barnabás jegyzi, a videoklipet Bikali Sándor csapatának munkáját dicséri.

Az album bakeliten és kazettán is megjelenik, és érkezik hozzá limitált merch csomag is. A lemezbemutató pedig szeptember 14-én lesz a Budapest Parkban, de előtte a nyáron számos fesztiválon is felbukkan a csapat.

2023.06.22 Alpárfeszt // Tiszaalpár
2023.06.28 Fishing On Orfű // Orfű
2023.07.19 Lowland Fesztivál // Hódmezővásárhely
2023.07.20 Campus Fesztivál // Debrecen
2023.07.27 FEZEN // Székesfehérvár
2023.08.24 Tábor Fesztivál // Alsóörs
2023.09.09 Klub Mocvara // Zagreb (HR)
2023.10.28 The Underworld Camden // London (UK) – w. AWS
2023.09.14 Budapest Park // Budapest – vendégek: She Loves Pablo (HR) + Abigél

További információk és jegyek a Budapest Park weboldalán! 

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,995KedvelőTetszik
3,061KövetőKövetés
3,850FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók