Hirdetés
Hirdetés

Új év, új dal – CARI klippremierrel indítja 2024-et

CARI tavaly is egymás után szállította nekünk a dalokat, decemberben pedig élőben is debütált zenekarával a Total Breakdown koncertsorozat kereteiben, a Metro Klubban. CARI persze egy percre sem áll meg, legújabb klipes dalával, a good game-mel nyitja 2024-et!

A címmel ellentétben ismét egy magyar nyelvű dal érkezett a magyar-amerikai énekesnőtől, ami ezúttal is egy sokak által ismert helyzetet dolgoz fel: egy párkapcsolat elengedésének nehézségeit. A track ezúttal Dér Dávid producer közreműködésével készült.

„A dal egy olyan kapcsolatról szól, aminek, már mindkét fél jól tudja, véget kéne vetni, de ez egyre csak húzódik. A szövegben gamer-metaforákkal húzok párhuzamot a kapcsolat dinamikája és a videojátékok között.”

Egy ilyen helyzetben sokszor előfordul, hogy manipulációt, játszmákat bevetve már csak arra megy ki a játék, hogy valamelyik fél „győztesen” jöjjön ki ebből a kellemetlen versengésből. Ezeket az érzéseket, történeteket meséli el a boszorkányos hangulatú klip. Cari így mesélt a kisfilm elkészítéséről:

„A koncepciót ezúttal Rácsai Dávid, rendező-cinematográfussal, valamint Pénzes Bence, cinematográfussal találtuk ki. A klip hangulata hol varázslatos, hol kísérteties, párhuzamban egy kapcsolat jó és rossz oldalának bemutatásával. Egyébként az eddigi legérdekesebb forgatásom volt. A barlangos képek felvétele nagyon kalandos volt, és a kezünk munkája a szó szoros értelmében is megjelenik: a klipben megjelenő felhőket például mi magunk gyúrtuk vattából.”

CARI nem véletlen rúgja be ilyen korán az új év motorját, rengeteg a megvalósításra váró terve: a tavalyi debüt után további koncertekre készül, emellett pedig aktívan dolgozik első EP-jén, ráadásul további közreműködések is lapulnak még a tarsolyban.

További információk CARI online felületein! 

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,917KedvelőTetszik
3,040KövetőKövetés
3,350FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók