Hirdetés
Hirdetés

Új énekessel tér vissza a Power Trip

A Power Trip bejelentette, hogy 2024-ben új énekessel térnek vissza koncertezni. Egykori frontemberük, Riley Gale 2020 augusztusában bekövetkezett halálakor a Power Trip az utóbbi idők egyik legtöbbet emlegetett, a thrash metal újhullámának vezető zenekara volt.

Hirdetés

Egy 2021. márciusi interjúban Blake Ibanez, a zenekar gitárosa megjegyezte:

Szeretnénk továbbra is együtt zenélni, csak még nem tudjuk, hogy ez hogyan nézne ki.

A zenekar február 20-án, kedden adott ki egy közleményt, nem sokkal azután, hogy bejelentették, hogy a Power Trip fellép a No Values fesztiválon a kaliforniai Pomonában.

Majdnem napra pontosan négy évvel ezelőtt, tudtunk nélkül, utoljára lépTünk fel Power Trip néven. Azóta nehéz úton jártunk, amelyet mély fájdalom és gyász ÖVEZETT, ami Riley testvérünk elvesztésével járt. Tudjuk, hogy ezt nem lehet visszacsinálni, és mindig is a részünk marad. Mélyen elgondolkodtunk a Power Trip jövőjéről, és mindig az jutott az eszünkbe, hogy ez a zenekar a rugalmasságon, a kitartáson, és ami a legfontosabb: a zene iránti szereteten és mindazok iránti kötődésen alapult, akikhez ez az út közelebb hozott minket. Soha nem lesz elég szavunk arra, hogy kifejezzük, mennyire hálásak vagyunk azért a kitartó támogatásért, amit az évek során kaptunk, és úgy érezzük, hogy itt az ideje, hogy újra színpadra lépjünk mindazok előtt, akik végig mellettünk álltak a zenekarként való létezésünk során.

Ezért örömmel jelentjük be, hogy 2024-ben SZÁMOS KONCERTET FOGUNK ADNI, kezdve a No Values fesztivállal június 8-án. Csatlakozik hozzánk régi közeli barátunk, munkatársunk, a Fugitive / Skourge énekese – Seth Gilmore – aki frontember lesz ezeken a közelgő koncerteken. Maradjatok velünk, további infók hamarosan érkeznek.

Gilmore decemberben ötszámos szettet adott elő a Power Trip tagjaival egy meglepetéskoncerten a texasi Austinban. Ahogy a közleményben is áll, az énekes a Skourge és a Fugitive zenekarok frontembere, utóbbiban a Power Trip gitárosa, Blake Ibanez is közreműködik.

A lineupban a Misfits, Iggy Pop, Social Distortion, Sublime és még sok más fellépő is szerepel, (illetve ott van a Dillinger Escape Plan is, akik három keleti-parti bulijuk mellett már nyugaton is fellépnek, igaz nem a jubiláló Calculating Infinity műsorukkal.)

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

38,937KedvelőTetszik
3,062KövetőKövetés
3,680FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

LÁNGOLÓ PREMIEREK

DALMEGOSZTÁS

Lemezkritikák

Beszámolók