Hirdetés

Új dalt adott ki Jack White, kétféle verzióban

Jack White a 2018-as legutolsó, The Boarding House című album óta először adott ki új dalt Taking Me Back címmel, melynek egy lágyabb verziója, a Taking Me Back (Gently) is megjelent a napokban. A Taking Me Back elektromos változata hasonló elmosódott riffeket és ikonikus dobtechnikákat tartalmaz, mint amelyek híressé tették a White Stripes-t több mint húsz évvel ezelőtt.

A Taking Me Back mindkét kiadása videóklippel együtt jelent meg. Az elektromos verzió már szerepel a közelgő Call of Duty: Vanguard előzetesében, a feliratos videóklip a játék felvételeit tartalmazza az összekötő képkockákon. Ezzel szemben a Gently teljesen kék színvilága az űr felfedezéséről és Holdra szálló űrhajósokról mutat felvételeket a klipben.

Jack White az utóbbi időszakot a zenei és vállalkozói törekvéseinek továbbfejlesztésével töltötte. Tavaly decemberben összeállította a The White Stripes Greatest Hits listát, júliusban elindította saját weboldalát Jack White Art & Design néven, hogy bemutassa bútorait, kárpitját, grafikai tervezését, szobrait és egyéb művészeti tárgyait, az előző hónapban pedig megnyitotta a Third Man Records lemezboltot Londonban, a nashville-i és detroiti létesítménye után.

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,010FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PROGRAMOK

Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk