Hirdetés

Új CD lejátszót dobott piacra a Pro-Ject azoknak, akik még hallgatnak CD-t

Az Pro-Ject Audio termékeit mi is kedveljük, ilyen lemezjátszón hallgatjuk a vinyleket, ilyen a phono előerősítőnk, és a DAC-unk valamint a streamerünk is az osztrák gyár európai sorairól került le. Ők dobtak most piacra egy némileg meglepő elektronikát azoknak, akik még hallgatnak CD-t, és nem tarják halott formátumnak.

A Pro-Ject új CD Box S3 lejátszója a maga nagyjából 150 ezer forintos árával széles vásárlói közönségnek igyekszik a kedvében járni. A CD formátum esetében, különösen ebben az árkategóriában, már nem a szolgáltatásokon van a hangsúly, hanem az ésszerűségen és minőségen. Ennek jegyében az új modell elhagyta a ma már felesleges szolgáltatásokat, mint például az MP3 lemezek lejátszását. A készülék digitális kimenete pedig ezúttal koax lett a szokványos optikai helyett, hiszen az erősítők optikai bemenetét sokan inkább okostévé bekötésére használják, még sztereó rendszerek esetében is.

A alumínium-házba épített, előltöltős lejátszó kijelzőjén csak a szükséges dolgok látszanak, és maga a lejátszás sebességét is kizárólag a CD korongokra optimalizálták. Arról ugye már írtunk, hogy digitális kimenete van, de ha valaki nem külső DAC-ra köti, akkor ott van a beépített 32bit/384kHz-es DAC analóg kimenettel. Színben pedig a cégtől szokásos feketét és ezüstöt kapjuk.

Forgalmazó: AudioCentrum

Hirdetés

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

KOMMENT

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,000FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tesztek

Hirdetés
Audiópartnerünk