Hirdetés

Úgy tűnik, idén visszatér Lorde, és jön az új Deafheaven-lemez is

Lorde a fenti képpel jelezte, hogy valami történni fog vele idén. Az új-zélandi énekesnő legutóbb 2017-ben adott ki új lemezt, és utolsó élő fellépése is 2019 tavaszán volt. Azt lehetett tudni, hogy 2020 májusában nekiállt az új nagylemezének, miután kutyája, Pearl elhunyt. A Solar Power most vagy kislemez, vagy teljes album, nem tudni, de az szinte biztos, hogy ez lesz a borítója.

Hirdetés

Azoknak, akik odakommentelik majd, hogy “ez ki?”, leírjuk, hogy Lorde 2013-ban, 16 évesen robbant be a köztudatba ezzel a dalával:

Ezután ünnepelt sztár lett, többek között a korát meghazudtoló, sötét tónusú produkciója miatt is. Második lemeze 2017-ben jött ki, két évet turnéztatta, aztán visszavonult Új-Zélandra.

Lorde Facebook-oldala egyébként továbbra is néma, több mint három éve nem történt rajta semmi. Lehet, hogy ő sem merte kitenni ezt a fenti képet, mert tiltotta volna a Facebook.

Bónusz hír, hogy valószínűleg jön az új Deafheaven is, méghozzá augusztus 20-án. A poszt black zenekar legalábbis ezt tette ki oldalára. Elég egyértelműen az ötödik lemezre utal, úgyhogy a post black rajongók is örülhetnek.

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
770FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Programok

Lemezkritikák

Beszámolók

Audiópartnerünk