Hirdetés
Hirdetés

Udvaros Dorottya: Majdnem Valaki

udorka_mupa.jpg

Az egyik legnépszerűbb magyar színésznő, a Nemzeti Színház művésze, Udvaros Dorottya mutatja be október 20.-án, kedden este nyolc órától új lemezét a Művészetek Palotájában. Két szerencsés olvasónk most nyerhet is egy-egy példányt a Majdnem valaki című albumból! Részletek és játék a hajtás után! 

Sokak kedvence, a legendás és ikonikus színésznő, Udvaros Dorottya, sok-sok meghatározó és véleményformáló film főszereplője és számtalan szakmai díj birtokosa 2015 őszén új zenei albummal jelentkezik. A Majdnem valaki című lemez zeneszerzője Hrutka Róbert, szövegírója Bereményi Géza. A szerzőpáros már több produkcióban dolgozott együtt, amelyek közül kiemelkedik a Cseh Tamás emlékére megrendezett Thália színházi koncert.

A mély tartalommal és érzelmekkel rendelkező, magukkal ragadó szövegek Hrutka Róbert zenei világában szólalnak meg, Udvaros Dorottya kivételesen magas színvonalú művészi tolmácsolásában. Hrutka Róbert felkérése nem volt véletlen: egyéni zeneszerzői stílusát és az elmúlt közel harminc évben szerzett zenei tapasztalatát Udvaros Dorottya már a Cseh Tamás-emlékkoncert kapcsán megismerhette.

„Kellemes emlékek fűznek a Müpához: színpadán az Átutazó és a Férfi és nő című albumok zenei anyagát is bemutattuk. Az elegáns épület és a művészetpártoló atmoszféra mind a közönségnek, mind az előadóművésznek nagy élményt jelent.” 

Hrutka Róbert így nvilatkozott a koncertről: „Az elmúlt évek során szinte rendszeres vendég voltam a Müpa falai között. Jamie Winchesterrel közösen készített és Tompos Kátyának írt dalaimat is volt szerencsém itt bemutathatni. A jó akusztika, az impozáns környezet és a profi stáb vissza-visszahívja ide a zenészeket.”

És most a játék! Két olvasónk, aki helyesen válaszol a most következő három kérdésre, egy-egy példányt nyerhet a Majdnem valaki című lemezből a Tom-Tom Records felajánlásában. A következő kérdésekre várjuk a választ:

1. Melyik színház művésze jelenleg Udvaros Dorottya? 

          a. Katona József Színház 

          b. Nemzeti Színház

          c. Kaposvári Csiky Gergely Színház

2. Melyik filmben NEM játszott a művésznő?

          a. Csók, Anyu!

          b. Érzékek iskolája

          c. Kelj fel komám, ne aludjál!

3. Melyik filmet rendezte Bereményi Géza?

          a. Eldorádó

          b. A tanú

         c. A turné

Azért sem sértődünk meg, ha ezt a cikket, vagy a koncert Facebook-eseményét megosztjátok a Facebookon. A megfejtéseket a jatek@langologitarok.hu e-mail címre várjuk kedden délután 16 óráig. Utána sorsolunk, a nyerteseket e-mailben értesítjük. 

A koncert Facebook-eseménye: https://www.facebook.com/events/1523726681252848/

Kommentek

35,886KedvelőTetszik
2,755KövetőKövetés
1,050FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló