Hirdetés
Hirdetés

Tűz, füstgránátok és vagonok a Jolly Jackers új imidzsklipjében

jj0902_88_of_89.jpg

Ipari környezetben, egy fővárosi mozdonyműhelyben és raktárában készítette legújabb videóját a dunaújvárosi származású folk-rock zenekar, a Jolly Jackers. A miskolci Lumen Pictures a Deaf And Dumb című szomorkás, mégis energikus számához készítettek mozgóképet. A forgatásról Szepesi Viktor zenekarvezető mesélt, aki Jantek Tamással együtt rendezte a klipet:

Mi egy koncertzenekar vagyunk, eddig ezt az oldalunkat mutattuk meg. Régóta érett, hogy egy más kontextusba helyezzük a zenekart és egy igazi imidzs klipet készítsünk. A nyáron hét országban léptünk fel és nagyon nehéz volt olyan időpontot találni, amikor egyáltalán mindenki ráér, úgyhogy sztorival egybekötött, többnapos forgatásra esélyünk sem volt. A terepszemle során történt egy kis félreértés a helyszín koordinátora és köztünk, ezért egy teljesen másik helyszínt néztünk meg. A forgatás előtt egy nappal jártam körbe a végső helyet és készítettem fotókat a stábnak. A Lumen Pictures-ös srácok végül bevállalták, elég sokat improvizáltunk, ennek ellenére még így is hihetetlen gyorsasággal rögzítettük a felvételeket. Az egész zenekar elégedett a végeredménnyel, úgyhogy már dolgozunk egy új ötleten, ami egy sztoris-zenélős anyag lesz, közben pedig már a finisbe ér egy másik anyag is, ami egy animációs klip lesz.

A csapatnak fél évvel ezelőtt jelent meg Out Of The Blue című lemeze és erről az albumról választottak zenét. Ausztriában, Franciaországban, Hollandiában, Lengyelországban, Németországban, Olaszországban és Svájcban már visszatérő vendégnek számítanak, 8 ország klubjaiban és fesztiváljain mutatták meg új anyagukat. A Jolly Jackers őszi turnéjának felén már túl van, az új klipeken kívül már a következő lemez számait írják. Október 17-én pedig az ausztrál The Rumjacks előtt lépnek színpadra a Dürer Kertben. Tavaly már kétszer játszottak együtt Magyarországon, idén Berlinbe is elkísérik a tengerentúli zenekart.

nka_hangfoglalo_logo_650.png

Advertisement
38,987KedvelőTetszik
3,059KövetőKövetés
3,820FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló