Hirdetés
Hirdetés

Tupacot csak elszívták a haverok

Évek óta kering az a pletyka, hogy Tupac Shakur egykori zenésztársai a legendás rapper halála után annak hamvaival töltötték meg a spanglit és frankón elszívták a kollégát jó nagy röhögés közepette, mára a pletykából tény lett: elszívták.

Az infót először a Vlad TV-nek adott interjúban erősítette meg Young Noble és EDI Man, Tupac zenekarának tagjai, akik azt is elárulták, hogy a ceremóniára a tengerparton kerítettek sort, ahol Shakurra emlékeztek. Tupacot 1996-ban lőtték agyon, hamvait meg azért szívták el, mert Black Jesus című nótájában pont erre biztatott. Young Noble még le is tüdőzte Tupacot, miközben annak családja társaságában piknikeztek a parton.

"Levittünk egy csomó cuccot, amit szeretett, csirkeszárnyat, füvet, narancsízű üdítőt, mert Tupac ezekért a szarokért volt oda." EDI Mean ötlete volt, hogy a Black Jesus szövegének megfelelően tekerjék be egy trombitába Tupac hamvait és szívják el. "Ott van benne, azt mondja, hogy ‘Last wishes, niggas smoke my ashes’, és ha ezt kérte, akkor miért mondanánk ellent? Mi komolyan vettük, remélem ő sem viccelt vele."

Tupac Shakurról a közeljövőben forgat filmet Antoine Fuqua, a főszereplőt tán mostanában keresik.

Advertisement
38,981KedvelőTetszik
3,058KövetőKövetés
3,800FeliratkozóFeliratkozás

LángOS - Lángoló Original Stories

Exkluzív tartalmakért, heti újdonságokért iratkozz fel a Lángoló hírlevelére!

LÁNGOLÓ PREMIEREK

Hirdetés

DALMEGOSZTÁS

Audiópartnerünk

Friss Lángoló